Natychmiastowe wpłaty przez Przelewy24 są już dostępne w Centrebet! Teraz możesz zasilić swoje konto gracza wpłacając przelewem online i pieniądze znajdą się na Twoim koncie gracza w przeciągu kilku sekund lub minut!
Wysłany: 2008-06-26, 23:47
Mam pytanko odnośnie wpłaty do tego buka, chciałem przesłać kasę w PLN na konto w C. (też w PLN) poprzez Moneybookers, ale wyświetla mi błąd. Czy to możliwe, że z MB nie można przesyłać złotówek? Z rozpiski wynika, że PLN działają na Ukash i Przelewach24. A co z MB??
_________________ Życie bez muzyki byłoby monofoniczne
Jedyne co mnie wk... znaczy denerwuje w bukach to to , że jak wplacamy kase to jest od razu a jak wyplacamy to albo skandy , screeny .... wie co jeszcze , a kasa i tak po kilku dniach ^^
Tutaj też przed wyplata skand dowodu/paszportu i jakiegoś dokumentu trzeba ;/
Wysłany: 2009-02-09, 14:12
Ze swojej strony mogę dodac, ze maja czasami "kursowe rodzynki". Tzn. że we wszystkich bukach kursy na dane zdarzenie lecą a u nich nie. Pewnie dlatego, że to australijski buk
Ze swojej strony mogę dodac, ze maja czasami "kursowe rodzynki". Tzn. że we wszystkich bukach kursy na dane zdarzenie lecą a u nich nie. Pewnie dlatego, że to australijski buk
Dokładnie! Właśnie po to jakiś czas temu do nich wpłaciłem Kiedyś djsosna na swoim blogu zasugerował, że oddsmakerzy w Centrebet pracują "na australijski zegar" i przez to często kursy tam nie spadają tak szybko jak u innych buków. Wpłaciłem po tym newsie do Centrebet i korzystam, korzystam, korzystam
_________________ "Wiesz...mieć hopla na punkcie kogoś takiego jak ty...to zawsze bardzo słuszne zachowanie. Gdybyśmy się spotkali, kiedy jeszcze byłem w branży, byłabyś moją damą numer jeden". LINK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group