Dołączył: 18 Lut 2007 Tematy: 35 Posty: 986 Skąd: z innej epoki
Wysłany: 2008-06-11, 15:45
nie dał statów sasasa:P brak cont betu jest błędem imho. Pytanie też na ile chłopaki zrzucają sie na cbeta. Lorga z Sb jest martwiący, ale nie separował UTG, więc nie ma aż tak gurbo. Byłeś agresorem PF, flop z drawem i stryjem, fakt z dupy dla nas, ale karta nie ważna Jest to typowa akcja first to bet wins the pot. Drawowy flop raczej wyklucza slowpalyowane sety, overpary. Wszystkie AK i inne sziciory złożą się przy kontynuacji lini na second barrel. Przy takiej agresji trzeba dużo cochones byc dac na Ace high.
_________________ Uczciwy idealista dąży do forsy. Pieniądze to wytłoczona w monecie wolność. A wolność to życie.
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2008-06-11, 17:17
Ech po formacie cala baza z PT poszla.......w weekend zainstaluje (jak zdam 2 egzamy ) i wtedy bede wrzucal staty Potem postaram sie dolaczyc do dyskusji i przedstawic swoj tok myslenia
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2008-06-12, 10:20
Cytat:
brak cont betu jest błędem imho.
Patrzac z widzenia poprawnego pokera, to tak, mam pozycje do contbet. A teraz dlaczego go nie zrobiłem, balem sie over pairy u ktoregos z oponentow, 1010, JJ moze miec, wiem, ze tego typ callowanie to ni ch*** sie nie trzyma, ale nie kazdy gra po mojemu drugi to raczej standard z AK, dwa, bylem pewny, ze ktos zagra check/raise na mnie, w sumie w 95% przypadkach robie contbet. Postanowiłem zaczekać, Loraga ponownie szybki check, pewnie mial zaznaczone Check/Fold Impaired zaje*** 8E, ale chwila, w pocie prawie 25E, wiec dwa wyjscia cos sobie slowplayuje, ale po prostu tak od niechcenia zeby zgarnac dobry pot, ale najwidoczniej sie boi, postawilem na drugie wyjscie, robie rr do 18E i sie zlozyl Patrzac na rozegranie w sumie nietypowe, wygrane, ale to nie znaczy, ze ok rozegrane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group