No to virgin ch** ci w dupsko jak macie awarie w pier*** niedziele z super bowlem dziwko przepadnij
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
je*** przeplacone skurwiale przeplaconne czarne gowno z Sacremento , zeby ci czarna pala nie stala, ty leniwy Tepy bambusie, zarabiasz w ch** miliony i nie chce ci sie myslec, przepalona oponno , obwieszona lancuchem, obys ci jaja twoj stary cyganski weglarz imadłem piescil, kur*** zeby wolnego nie trafic, zlapac jak idiota 6 fauli zaraz po wejsciu, by ci koza dupy dala
je*** przeplacone skurwiale przeplaconne czarne gowno z Sacremento , zeby ci czarna pala nie stala, ty leniwy Tepy bambusie, zarabiasz w ch** miliony i nie chce ci sie myslec, przepalona oponno , obwieszona lancuchem, obys ci jaja twoj stary cyganski weglarz imadłem piescil, kur*** zeby wolnego nie trafic, zlapac jak idiota 6 fauli zaraz po wejsciu, by ci koza dupy dala
mozg - dlatego nie zagram juz nigdy na Sacramento. To zwykle kur*** sa i za kazdym razem kiedy sie na nich postawi to graja jak kur*** i szmaty, i dlatego nie ma co na nich stawiac
_________________ Jesli nie mowie nic, to znaczy, ze nic nie chce mowic, te?
aha
Chyba pierwszy raz "widze" Dawida tak wkur-wionego
_________________ "Szczęście uśmiecha się do twardzieli, nie do marzycieli" - Doyle Brunson
Polska reprezentacja w hokeja, to jedna wielka kur*** rodzina pier*** patałachów - wstyd mi za tych skurwysynów że jeżdżą z orzełkiem na piersi, ch** mnie obchodzi ze kur*** sobie odpoczywają jeździć walczyć i się starać w reprezentacji trzeba zapierdalać, pier*** kur*** je***. Żeby Korea awansowała i rozjebała Wam pier*** zje*** łby. ch** Wam w cyce.
edit: wkur*** mnie jeszcze pier*** napis na Sb: "Masz zakaz pisania w Shoutboxie", aż kur*** chciałoby się obwieścić całemu światu jak mnie te 5 ligowe aktorzyny je*** wkur*** U18 miałoby kur*** więcej jaj i zagrało na maks a nie jak te piz**. Koniec.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group