W końcu trzeba powiedzieć sobie prosto, co mnie tak naprawdę wkur*** ? Do stworzenia topicu zmusiła mnie dzisiejsza sytuacja, która baardzo mnie wkur***.
Mnie wkur*** dzieci, którzy pier*** o Tibii (taka gra internetowa) i się jarają ile siana można z tego wyciągnąć jak to oni mówią "sprzedając postać czy jakoś tak" i sieeedzą przed tym monitorkiem i klepią bezsensownie w tą klawiaturke.A później sie rodzice dziwią czemu oceny słabe I jeszcze jedno, wkur*** mnie ćwierć inteligentni chłopcy z siłowni w podkoszulkach na ramiączkach.Żeby to jeszcze była rzeźba a to wszystko zasługa kilku igieł ...
A co was wkur*** ?Tylko szczerze
_________________ "Szczęście uśmiecha się do twardzieli, nie do marzycieli" - Doyle Brunson
mnie wkur*** poje**** tenisiści i tenisistki które kur*** za ch*** nie myślą na tym je*** korcie a i tej piz** Petrovy co przegrywa swoje podanie ze stany 40-0
A mnie wkur*** już te zespołu co w nogę grają i prowadząc do 90 minuty 2:1 przegrywają 2:3 np. z Danią... Albo prowadzą po 60 min. 1:0 dostają i przegrywają 1:2
Wkur******* mnie też :::::::::::::::::::) którzy sprawdzają moje duże bety z J4, gdy ja mam asy, a na stole leżą J5510 i łapią waleta na riverze. JE...... ać takich !!!!!!!!
brak kawy i nic o tym nie wiem, dopiero jak chce wsypac do kubeczka
a jeszcze to ze mozilla nie trybi
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group