na małym wstępie nie dość ze jestem chory to jeszcze ostatnie dni miałem problem z netem. Jako ze lubię bonusy połasiłem sie na comeon.com wszystko fajnie buk ok nawet bardzo bo sprawił mila niespodziankę, taki spóźniony prezent pod choinke maja tam straszny bałagan. Zaakceptowali wszystkie dokumenty obrót zrobiłem chce wypłacić kasę i tu zaczęły sie dziwne sprawy, ze nie dostali dokumentu ze cos tam trzeba potwierdzić itp itd konto ma w złotówka w końcu udało mi sie zlecić 400zl wypłaty pisze ze transakcja będzie trawala od 2 do 7 dni sprawdzam konto a tam 1785zl hm mysle no to ładnie wypłacili mi 400e zamiast 400pln i co tu zrobić???? miał ktos podobno sytuacje w jakimś buku?Bo jak trochę żyje zdarzyła mi sie taka sytuacja pierwszy raz, pewnie będą sapać do banku o zwrot kasy, będą dzwonić pisać mele w sumie to nie moja wina oddać im to kasę?Szkoda mi tych relod bonusów- dobrze mi sie tam grało, lubie ich bardzo pewnie zablokują mi konto i ktoś starci pewnie prace kur...jak można sie tak pomylić...w sumie to buki zawsze blokują nam konta nie chcą wypłacać kasy ale mam dylematy...
_________________ iti TY WIESZ CO
Ostatnio zmieniony przez BePe 2012-01-06, 12:53, w całości zmieniany 1 raz
Po pierwsze nikt pracy nie straci, bo takie pomyłki to naprawdę codzienność. Oczywiście nie mówię tutaj, że mylą się tak z każdym graczem, ale zdarzają się i nie tylko w tej firmie. Bepe może coś o tym powiedzieć Z resztą u mnie też się tak kiedyś zdarzyło. Czy będą się kontaktować? Raczej tak, bo jak mi wypłacili kiedyś podwójną wypłatę to zablokowali mi Moneybookers. Oczywiście wyszło na to, że firma wzięła winę na siebie i nie musiałem niczego zwracać. Lepiej jednak napisać, powiedzieć im, że się pomylili i oddać kasę. Pewnie tak jak piszę Bepe dadzą Ci jakiś bonus od depozytu albo jakiś no-deposit. Na pewno nie zalecałbym olania sprawy i nic nie robienia. Lepiej być uczciwym, a na pewno Ci to wynagrodzą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group