1.Fulham - Everton N 16/03/08 14:30 (CET) 2 2,15 2.Manchester City - Tottenham N 16/03/08 17:00 (CET) poniżej 2,5 1,85 3.ACF Fiorentina - Genoa CFC N 16/03/08 15:00 (CET) poniżej 2,5 1,83
Mam pewien problem: mój przeciwnik podał mecz barcelony na bramki w sumie 0 lub 1. Nie wiem więc czy mogę podać typ, który chcę zagrać:
3. N 16/03/08, godz. 19:00 Almeria - Barcelona 2 1,80 Hiszpania 1 liga
2 x
Jeśli jednak prowadzący konkurs uznają że ten typ nie może być brany pod uwagę, prosze zaliczyć typ: N 16/03/08, godz. 19:30 Steaua Bucharest - Unirea Urziceni 1 1,55
Liczba goli do zdobycia jest taka sama, więc mam nadzieję , ze nie będzie ewentualnych problemów. Wydaje mi się jednak, że typ na barcelone jest w porzadku...
[ Komentarz dodany przez: erbak: 2008-03-16, 20:58 ] nie kolidują ale miałem fart
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group