Dla mnie także Bwin jest bardzo słabym bukiem. Mimo iż mają ogromną oferte mają bardzo niskie kursy, i często wałkują Jedynie co przyciąga userów do Bwin to live, który mają najlepszy.
Bwin - przykre wspomnienia z tym bukiem ... moje 300 zl Expekt - moje 70 $ wygran en apokerze oraz 40 zl ktore wplacilem zostalo bezpowrotnei zablokowane z przyczyn nie dokonca mi znanych Mimo iz duzo ludzi go ceni ja go wrecz nie cierpie
Cytat:
Dla mnie także Bwin jest bardzo słabym bukiem. Mimo iż mają ogromną oferte mają bardzo niskie kursy, i często wałkują Jedynie co przyciąga userów do Bwin to live, który mają najlepszy.
oj kolego nie zgodze sie z Toba Zagraj w Bet365 to zobaczysz co to jest zaklad LIve :cwaniak1:
Na Bwin mi konto zablokowali. Do dziś nie wiem dlaczego
Tego nikt nie wie.
Co do wypowiedzi Hirtka: Bah ma chyba najniższe kursy z jakimi miałem do czynienia.
A od siebie to dodam do czarnej listy BetGun za debilny przepis, że jak się bierze udział w promocji to trzeba zagrać co najmniej 2 zdarzenia na kuponie. No i te terminy wypłat (najwcześniej za 30 dni itp.).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group