Z polskimi tenisistami jest tak,że dużo zależy od dnia i od tego jak wejdą w spotkanie,jeżeli wszystko idzie po ich myśli wtedy grają całkiem całkiem a jeżeli jest zgoła odmiennie wtedy popełniają masę głupich błędów.to jest tylko moje skromne zdanie
Po takim kursie gram Raonica w ciemno, jest w gazie i to widać, dwa razy ograł świetnego na indoors Verdasco, ponadto w San Jose z nim zwyciężył w finale. Wiadomo Stepanek Radek to stary wygaa, ale myślę, że przy dłuższych wymianach zabraknie mu sił na młodziutkiego i wybieganego Raonica. Moim zdaniem to nowy rosnący talent, może nie miażdży jak Federed gdy byli w jego wieku, ale przeciwko Radkowi, który gra w kratke powinien spokojnie sobie dać radę.
Raonic Milos to WIN ( 1.80) Bet365 Raonic Milos (-1.5) to WIN (2.87) Bet365
Popre tutaj w wypowiedziach Oksfana dokladnie typ jest glupi? i czy to jest obraza uzytkownika?? hmm to chyba smieszny jestes chyba ze masz na mysli rozmowe z Drizdem ale tam takze nei widze aby mu ublizyl. Wiec jako jedyny argument tego ze Oks dostal ostrzezenie rozumiem ze chodzi oto ze niezgodzil sie z twoim typem, ktorego podparles jakas teoria ze nie wygra tego meczu bo wygrala turniej. Czy to jest przekonujace do zagrania tego meczu??? Raczej to jest smieszne i nie na poziomie. Licze sie z tym ze pewnie dostane ostrzezenie bo wypowiedzialem swoje zdanie, bo niestety tak z Toba jest. a co do tej twojej reguly to potwierdz ja np 5-10 przykladami???
_________________ Jezeli chce ktos pojedynek na YIELD niech pisze PW lub gg . Stawka to pochwala i 25 zl
tu nie chodzi o to. Kazdy ma prawo do wlasnej opinii i zdania. Mozna sie z ta opinia zgadzac lub nie. Jezeli sie nie zgadzamy, poprostu piszemy dlaczego(argumentujemy) a nie piszemy ze drugi uzytkownik nie ma pojecia o tenisie. Jedyna chyba opcja gdzie ta zasada nie dziala jest wklejanie pseudo analiz na potrzeby konkursu gdzie powyzej 80% tekstu to lanie wody czy naciaganie prawdy. Sprawa z OksFanem wyjasniona
Co sadzicie o spotkaniu Rezai A. - Zhang S ,myslałem tutaj nawet o 2-0 dla Rezai,jednak ostatnio mało gra i odpadła w pierwszej rundzie w ostatnim turnieju.
_________________ nie zliczone wypady na obce terytoria,czy to wyprawa na kadrę czy potyczka ligowa
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group