Wysłany: 2005-08-02, 10:46 DRUGA EDYCJA KONKURSU TENISOWEGO
Ważna informacja i tak ma zostać.
Będziemy ruszali z kolejną edycją konkursu tenisowego, o ile oczywiście znajdą się chętni do gry.
Tak jak w poprzedniej edycji będzie wpisowe na konto BPL w wysokości 10-15zł, będzie zależeć od liczby uczestników i waszych możliwości finansowych. Oczywiście cała kasa idzie na nagrody.
Myślę, że 8-10 uczestników to minimalna liczba osób, aby zabawa była przednia, ale oczywiście im więcej tym lepiej i oczekujemy wielu zgłoszeń.
Proszę zgłaszać się do udziału w konkursie i podawać sumę wpisowego jakie chcecie aby było. W odpowiednim momencie powiadomimy wszystkich do kiedy i na jaki numer konta należy wpłacać pieniądze.
Pozdrawiamy - Krzysiekow, Piostar.
Ostatnio zmieniony przez Piostar 2005-08-25, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2005-08-05, 13:32
Witam. Jestem na Forum od dawna, ale to moj pierwszy post wiec wybaczcie jesli jest nie taki jaki byc powinien. Mam pytanie odnosnie tego "konkursu". Jestem zainteresowany i mniej wiecej wyobrazam sobie na jakich zasadach to bedzie działać ale czy mozecie mi je troche przyblizyc? Daje wpisowe, inni rowniez i to jest jakby nasz kapitał na gre?
Spójrz na trwajacą edycje. Wszystkiego sie dowiesz Tak to jest kapitał. Suma wszystkich wpłat będzie przeznaczona na nagrody Jest to swego rodzaju pula Później organizatorzy ustalą ile za pierwsze mijesce, ile za drugie itd.:) Zreszta wszystko masz w regulaminie
pozdro
_________________ Don't look to the eyes of a stranger
Wysłany: 2005-08-05, 16:02
to ja tez zagram moze byc 15zl
_________________ "My mommy always said there were no monsters, no real ones, but there are."
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-05, 17:06
Tak więc narazie zgłosili się:
1. Aero 2. Olisadebe 3. Krzysiekow 4. runner1000 i chyba H, ale nie jestem pewien, więc prosze o potwierdzenie. Wszelkie informacje są w regulaminie, a jak są jakieś pytania to wal na forum lub do mnie na gg.
Ok , zapisz. Wpisowe do 2 edycji potrąć mi z nagrody za mam nadzieję, 2 miejsce
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-08, 12:20
Oki ja też zagram, numer konta i do kiedy zapisy i wpłata podamy w terminie poźniejszym. Na razie Krzysio na urlopie ja nie długo też pójde. Tak więc prawdopodobnie zaczniemy pod koniec sierpnia lub początek września.
Ale wszystkiego dowiecie się później, jeśli jest ktos chętny na grę proszę wpisywać się dalej, serdecznie wszystkich zapraszamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group