Mam problem niemoge dostać się do HT i załozć tam swojej druzyny bo bezskutecznych próbach dowiedzenia się dlaczego postanowiłem poprosić was "Kochani" forumowicze aby :
-Jeśli ktoś załozył druzyne w HT ale z jakiś powodów niechce mu się grać w managera to bardzo prosze o kantakt na pw
-Jeżeli by ktoś chciał załozyc druzyne specjalnie dla mnie z sowjego koma to tez bede wdzięczny
P.S Kontakt PW(prywatna Wiadomość)
_________________ Grasz w www.thecrims.com ?? Niemasz gangu ?? Zgo sie na PW to go bedziesz miec !!
Wysłany: 2005-10-18, 22:03
za pierwszym razem nie dostaniesz, ja dostalem dopiero za chyba 4 proba a moj qmpel...ummm...23 wiec poprobuj bo jak ktos ci odda druzyne to moga zabanowac ze logi z innych kompow...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group