ja wymyśle że w typie dnia powinny znajdować się mecze po kursie 1,10 a najlepiej jak byśmy typowali ligie izraleską, irańską i chorwacką
...albo 2 grecką. Tam to ponoć mafiozi dali sie we znaki. W/g mnie 2 liga grecka z poprzedniego sezonu, była liga skorumpowaną. W rundzie kończącej rozgrywki, otrzymałem informację od znanego mi źródła o ustawieniu meczu. Owa osoba raz już zaproponowała mi mecze z 2 ligi greckiej, na których zainkasowałem ponad 2.5 tys. Na ostatnią kolejkę polecono mi zagrać za grubą kaskę na Niki Voloy po kursie 3.75. Mimo wszystko, jakoś niespecjalnie byłem przekonany co do tej propozycji, dlatego też zagrałem asekuracyjnie za 100 PLN. A szkoda... bo mecz wszedł jak w masło. Gospodarze wygrali 3:0, a spotkanie rozstrzygneło się już w pierwszej cześci spotkania. Poniżej, dla wiarygodności prezentuję screen...
W dniu meczu u wiekszości zak. buk. kurs został zredukowany o ponad 1.0! Trochę zastanawiające... mimo wszystko zdarzenia nie wycofano z oferty.
To był taki mój pewniaczek na 2-go maja. Zapoznam się jeszcze bardziej z tamtym Grekiem, bo koleś ma ciekawe typy do tej drugiej greckiej
Widze, że w tym kraju kur*** nikt nie potrafi docenić czyjejś pracy. Jeżeli jeden z drugim durniem nie wierzysz, że uczciwie prowadziłem statystyki to jest opcja "Szukaj". Prosze sobie tam wpisać IwanKSG, żeby wyszukało wam wszystkie jego posty w Typie Yourbet i policzcie sobie jego Yield. A jak jeden z drugim taki mądry jest to niech zgłosi się do prowadzenia konkursu i niech poświęci troche swojego czasu na rozwój forum, a nie tylko w głowie ma nagrody. Więcej pokory panowie i zanim będziecie oskarżać uczciwego człowieka to najpierw te swoje myśli sprawdźcie
Dziękuję za uwage
_________________ "Nadzieja matką głupich, cóż jestem jej dzieckiem, Wybrałem to co niebezpieczne."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group