Wysłany: 2006-03-09, 09:23
czyli jak ja jestem z Grecji/Szkocji to tutaj moge podawać typki powiedzmy z Polski,czy z ligi ,która w ogole nie jest wydzielona jak np.Słowacka?
Wysłany: 2006-03-09, 09:28
Właśnie, dobre pytanie sam miałem zapytać ... jeśli będę miał propozycje np. z ligi hiszpańskiej czy angielskiej to tutaj mogę wrzucić to ?? Żeby innym w ich tematach nie mieszac
Wysłany: 2006-03-09, 09:31
no dokładnie.W ogole to dziwny jest dla mnie ten sztywny podział .Wg. jakich kryteriów to było robione,bo z całym szacunkiem,ale cięzko mi będzie sie wykazać w Grecji/Szkocji .Ja bardziej siedze w Hiszpanii,Polsce niż w tym.Cóż niem a jednak idealnie nigdy......
Wysłany: 2006-03-09, 09:46
Otóż to ... ja dostałem ligę polską, a nazimek grecką ... moze łatwiej było by gdyby każdy podał jakiś typ z obojętnie jakiej ligi, co ?? Bo raz da z greckiej, raz z hiszpańskiej, raz ze szkockiej ... moze warto rozważyc tą propozycję .. ??
Wysłany: 2006-03-09, 09:51
dobrze gadasz.Innym pomysłem może być zmiana tego układu.Tak żeby te mniej znane upchnąc do tych powszechnie znanych i zrobić np. Grecja/Hiszpania Włochy/szkocja.teraz to wygląda tak,ze niektórzy maja dwie znane ligi ,a niektórzy maja....lipe
Panowie ! Tak jak jest to jest dobrze .... ktos musial trafic na Grecką / Szkocką
to ja proponuje, zebys Ty podawal mecze z ligi greckiej - w koncu ktos musi :evil:
ziomal7264351 napisał/a:
i wolalbym zeby nikt nie podawal swoich typow z innych lig ! bo macie swoje ligi i w nich powiniscie byc najlepsi!
teoretycznie tak, ale z tego co przeczytalem - wynika, ze ligi zostaly narzucone, czyli Ci typerzy nie sa najlepsi w swoich przybranych ligach
ziomal7264351 napisał/a:
dopiero zaczynamy a niektorzy już mają jakieś problemy
to chyba dobrze, ze na poczatku wszyscy sie o wszystko pytaja :?: byloby gorzej, gdyby ktos sie pytal o bzdury po miesiacu gry
no i zgadzam sie z innymi typerami ja teoretycznie mam tylko serie b, ale jak wyczaje jakis wspanialy typ z jeszcze lepszym kursem, np. z ligi japonskiej - to nie bede mogl go nigdzie podac :?:
Wysłany: 2006-03-09, 15:04
Tak bedziesz go mogł podac:P jezeli uznasz ze jest to "mega pewny " typ:P
A nic nie poradze ze Ci typerzy ktorzy zostali przydzieleni do innych lig , ze ich na gg nie bylo kiedy ustalalem Ligi ..... A Ci co byli to wpisalem ich wg tego co chceli:)
Jezeli po tym tygodiu bedzie jakaś klapa to ustalimy godzine spotkania i kazdy wybierze sobie lige:)
choc z drugiej strony jezeli by kazdy wybierał lige w ktorej czuje sie najlepiej to pewnie byluby 2/3 podgrupy....
Pozdro:)
_________________ [b] Yo
Ostatnio zmieniony przez ziomal_Q 2006-03-09, 15:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group