Wysłany: 2004-10-09, 00:41
Ja mam to samo...
_________________ [...] Walka? ... Ale czyÂż mrĂłwka rzucona na szyny moÂże walczyĂŚ z pociÂągiem, nadjeÂżdzajÂącym w pĂŞdzie?[...] - Kazimierz P. Tetmajer "Koniec wieku XIX"
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2004-10-09, 00:57
Niestety tak sie czasem dzieje i jak narazie nikt nie znalazl na ten problem rozwiazania (choc moze w najblizszym czasie sie cos zmieni) :evil: Do osttaniego postu mozna wejsc ze storny glownej. Najczesciej po paru/parunastu godzinach sie to samo naprawia ale roznie bywa. :?
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2004-10-10, 07:58
BPL - oprócz tego że nie mogę przeglądać ostatnich postów nie mogę nawet tam nic wpisać. W trakcie wysyłania wywala komunikat ,, nie ustalono typu postu ,, i dupa blada.
Wysłany: 2004-10-10, 12:41
Musisz być dosyć aktywny na tym forum a twoje wypowiedzi musza być, co najmniej poprawne i wnoszące dużo wiadomości i wiedzy. Prowadzone są i będą różnego rodzaju konkursy, w których zwycięzcy będą mieli możliwość wglądu chyba, że okażesz się dosyć dobrym typerem z ciekawą analizą spotkań ta droga chyba jest najszybsza!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group