Wysłany: 2007-03-09, 21:12
Pisze tak z przywzyczajenie a co do Elit Typera to działanie pod paroma nickami na wielu forach i robienie se komentów na swoją osobę poprostu genialne tak jak dostawanie banów na wszystkich forach
_________________ nie wazne ile wygrywasz... wazne ze wygrywasz...
nie ma opcji .. brs był oszustem a elityczny typer jest chorym człowiekiem
może sam zainteresowany by odniósł się do naszych zarzutów ?? choćby tych z pisaniem komentów na temat swojej osoby ?? bo jaka jest prawda to my wiemy .. ale może powiesz na co chorujesz i dlaczego to robiłeś ?? to może jak poznamy przyczyny twojego zachowania ,admini się nad tobą zlitują i stworzą specjalny dział tylko i wyłącznie dla ciebie i twych wszystkich alter ego : będziesz mógł tam typować i komentowac swoje "dokonania" pod iloma postaciami będziesz miał ochotę ..
Ostatnio zmieniony przez jokerwf 2007-03-09, 23:45, w całości zmieniany 1 raz
Choruje na pewien rodzaj choroby ,która została niedawno odkryta przez wybitnego naukowca japońskiego Toshiro Masake. Według obliczeń naukowych ten rodzaj obłędu nie jest szkodliwy dla otoczenia. Nawet da się z tym żyć i można z czasem zostać zaakceptowanym przez otoczenie. Ostatnio badania posunęły się tak daleko ,że próbują wyjaśnić tajemnice takiego zachowania, gdyż jak twierdzi w/w uczony nic w realnym świecie nie dzieje się bez przyczyny.
Słuchaj palancie. Do tej pory znosiłem twoje pier*** chociaż miałem go serdecznie dość ,ale od mojej rodziny łobuzie to trzy hu** w bok.Rozumiemy się!!! I jak jeszcze się tu wychylisz z jakimś kulawym tekstem to Ci tak nawrzucam w majty ,że Ci się odechce na zawsze.
Czego wy się tak z niego nabijacie nie macie co robić?? Chłopak pracuje,pisze analizy,założył konkurs a wy jedno i to samo.Każdy gra po swojemu myślicie że ja gram swoje kupony w realu? Odpowiem nie,podaje je po to aby ktoś skorzystał i zobaczył jak na NBA można ugrać kase proste.
Wysłany: 2007-03-10, 08:39
Elit Typer napisał/a:
Słuchaj palancie. Do tej pory znosiłem twoje pier*** chociaż miałem go serdecznie dość ,ale od mojej rodziny łobuzie to trzy hu** w bok.Rozumiemy się!!! I jak jeszcze się tu wychylisz z jakimś kulawym tekstem to Ci tak nawrzucam w majty ,że Ci się odechce na zawsze.
O to rodzinkę chodziło mi o ciebie i twojego brata Chucka.... mimo że jesteś taki jaki jesteś to nie mam zamiaru Ci po rodzinie jeździć... i nie napisałem nic takiego byś się tak kisił
Wysłany: 2007-03-10, 08:43
Hirtek napisał/a:
Czego wy się tak z niego nabijacie nie macie co robić?? Chłopak pracuje,pisze analizy,założył konkurs a wy jedno i to samo.Każdy gra po swojemu myślicie że ja gram swoje kupony w realu? Odpowiem nie,podaje je po to aby ktoś skorzystał i zobaczył jak na NBA można ugrać kase proste.
Dobrze, ale ty nie piszesz, że jesteś najlepszym typerem w POLSCE i mimo bilansu 10000 PLN na minusie nadal sądzisz, że to nic nadal jesteś najlepszy i brniesz dalej swoimi typami w coraz większy minus
Dobrze, ale ty nie piszesz, że jesteś najlepszym typerem w POLSCE i mimo bilansu 10000 PLN na minusie nadal sądzisz, że to nic nadal jesteś najlepszy i brniesz dalej swoimi typami w coraz większy minus
Ja wiem że to co niektórych śmieszy ale bez przesady.Gościo się stara a wy tylko się z niego nabijacie.Ja rozumiem że to nie jest możliwe z tym bilansem ale pomyślcie zanim coś napiszecie
nei znam kogoś takeigo przynajmniej na Północy bo tu głównie wysyłam gdy 18-stki nie miałem, a w innych pkt-ach to rzadko bywałem
ale pierwszy raz słyszę jakiegoś elit typera
ale ten kolo jest gorszy od pewnego w megatypie stawia kilka tysięcy tylko sam sienei zna a bierzzze typy od innych
to może być on : też pisze ,że gra za duże stawki i kompletnie się nie zna , tylko jak by brał typy od innych to nie porażałby nas taką "skutecznością"
Cytat:
Pokaż mi jego analizę jakąś .. mi nie chodzi o to czy gra za prawdziwe stawki , bo w dupie to mam , ale o to ,że tytułuje się najlepszym typerem w Polsce i za to jak działał na innych forach.. Pisząc takie rzeczy później się dziw Hirtek ,że ludzie traktują Cię jak traktują ..
Ostatnio zmieniony przez jokerwf 2007-03-10, 08:48, w całości zmieniany 1 raz
nei znam kogoś takeigo przynajmniej na Północy bo tu głównie wysyłam gdy 18-stki nie miałem, a w innych pkt-ach to rzadko bywałem
ale pierwszy raz słyszę jakiegoś elit typera
ale ten kolo jest gorszy od pewnego w megatypie stawia kilka tysięcy tylko sam sienei zna a bierzzze typy od innych
to może być on : też pisze ,że gra za duże stawki i kompletnie się nie zna , tylko jak by brał typy od innych to nie porażałby nas taką "skutecznością"
tamten nie jest tak zadufany wygląda na normalnego i mowi normalnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group