Wysłany: 2007-02-22, 09:34 Playstation2 problem z nagrywaniem gier.
Zakupilem wczoraj uzywke PS2 v10 ripper 2 gold. Dostalem parenascie gierek ale ciagle mi malo. zazzalem juz pare gierców i mam pytanie jak je wypalic zeby chodzily na konsolce. Pliczek rozpakowalem i mam go w czystej postaci iso. Probowalem 2 spospbami: 1) w nero 7 przez nagrywanie obrazu z predkoscia x8 oraz x4(minimum) - plyta nie chodzi w ps2 2) w alcoholu 120 podobna nagrwyanie obrazy na najnizszej predkosci - plyta nie chodzi
Nie chcem rejestrowac sie na forach i pytac o to. Wole zapytac specjalistow na tym forum
moze mial ktos podobny problem kiedys i potrafi mi dopomoc :evil:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group