10bet

Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

BONUS 120 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Bukmacherzy » Expekt
Expekt
Autor Wiadomość
cyfer81

Tematy: 1

Wysłany: 2004-10-16, 06:47    

CytatRubinho napisał/a:
wie moze ktos, jak jest z tym zwrotem stawki w supertoto?

O ile dobrze policzyłem ostatnio to polega to na zwrocie 10% zainwestowanej stawki. Ja wysłałem kupon na kilkanaście złotych, i zwrócili mi (po nietrafionym kuponie rzecz jasna) 1zł z groszami, co stanowiło dokładnie 10% mojego kuponu. Także spoko, nie ma z tym problemów. :mrgreen:

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

donbagino

Wysłany: 2004-10-19, 01:26    

Jest jakas promocja w expekcie związana z depozytami, bo wiem ze kiedys było cos takiego.

podhale_nt

Wysłany: 2004-11-05, 11:24    

Chcialbym sie dowiedziec czy podczas wyplaty w expekcie trzeba tez wysylac ksero dowodu osobistego, bo w betandwin podobno trzeba??

MatroX
Litość to zbrodnia

Tematy: 38

Wysłany: 2004-11-05, 13:44    

kto cie informował o tych dowodach? skąd masz taka informacje? jak naraziew to nic mi niewaidomo o takich zasadach!

podhale_nt

Wysłany: 2004-11-08, 10:49    

CytatMatroX napisał/a:
kto cie informował o tych dowodach? skąd masz taka informacje? jak naraziew to nic mi niewaidomo o takich zasadach!
na stronie Betandwin wyczytalem taka informacje

Tomasz

Tematy: 7

Wysłany: 2004-11-12, 18:05    

ej jak wiadomo w profie stsach itd u nazimenych graja nieletni ale czy u internetowych idzie tak latwo ??
czy jak jakis malolat zaloy sobie konto zalozmy w mbanku jakies tam od 12 lat czy tam 13 to on tesh moze grac czy tam sa wyznaczone osoby ktore sprawdzaja o danej osoboei info .. ile ma lat itp .. czy malolaty moga grac ??

kitlet

Tematy: 5

Wysłany: 2004-11-12, 18:52    

CytatTomasz napisał/a:
ej jak wiadomo w profie stsach itd u nazimenych graja nieletni ale czy u internetowych idzie tak latwo ??
czy jak jakis malolat zaloy sobie konto zalozmy w mbanku jakies tam od 12 lat czy tam 13 to on tesh moze grac czy tam sa wyznaczone osoby ktore sprawdzaja o danej osoboei info .. ile ma lat itp .. czy malolaty moga grac ??

Niektóre buki wymagaja wysłania snau paszportu zeby móc aktywowac konta u nich, ale wiekszosc sie opiera na tym jaka date urodzin wpiszesz przy rejestracji i na tym onczy sie ich sprawdzanie.... dla pewnosci zawsze mozna złozyc na kogos pełnoletniego z rodzinki!!!

Tomasz

Wysłany: 2004-11-12, 19:15    

a Expekt wymaga ??

Ostatnio zmieniony przez Tomasz 2004-11-12, 19:33, w całości zmieniany 2 razy  

hhg77777

Tematy: 33

Wysłany: 2004-11-12, 19:27    

Ależ w życiu !!
Ekspekt niczego takiego nie wymaga.

kitlet

Tematy: 5

Wysłany: 2004-11-12, 19:27    

CytatTomasz napisał/a:
a Expekt wymaga ??

Expekt nei wymaga przy rekjestracji jakikolwiek scanów!!

Tomasz

Wysłany: 2004-11-12, 19:33    

mysle ze moze byc tak ze jesli sie tam zalozmy wygra kaske np. w expekcie to oni przy wysylaniu kasy nie sprawdzaja na kogo to idzie ??
i jeszcze jedno pytanie .. czy jak atam zalozmy zarobie i powyrgywam to oni wysylaja mi na to konto z ktorego przyszlo czy jak ??

hhg77777

Wysłany: 2004-11-12, 19:43    

CytatTomasz napisał/a:
mysle ze moze byc tak ze jesli sie tam zalozmy wygra kaske np. w expekcie to oni przy wysylaniu kasy nie sprawdzaja na kogo to idzie ??

Nie nic nie sprawdzają-wysyłają na dane jakie im podasz
CytatTomasz napisał/a:
i jeszcze jedno pytanie .. czy jak atam zalozmy zarobie i powyrgywam to oni wysylaja mi na to konto z ktorego przyszlo czy jak ??

Mogą wysłać na to konto z którego przyszła kaska,a możesz sobie także wprowadzić namiary na inne konto i wtedy też jest bezproblemowo :)

Tomasz

Wysłany: 2004-11-12, 20:02    

czyli krotko i na temat :
jesli pewna osoba nie jest pelnoletnia i ma konto dla mllodziezy moze grac w expekcie i bez problemu wplacam i wyplacam ?? !!

hhg77777

Wysłany: 2004-11-12, 20:19    

Dokładnie tak jest :) - śmiało taka osoba moze zakładać konto :) ( a wszelkie wypłaty są wręcz ekspresowe)
A co Tomku?-jeszcze niepełnoletni jesteś? ;)

Tomasz

Wysłany: 2004-11-12, 20:26    

no niestety :)
no ale tam przy rejestracji jest napsany ze przy pomocy karty kredytowej mam zostawic depozyt tak ?? ale tamm pisze ze jeszcze musi byc master card albo visa ? nie moze byc maestro ... czyli dupa ??

TraFicK

Wysłany: 2004-11-30, 01:04    

Zrob normalny przelew z twojego konta na ich :)

jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2004-12-02, 20:39    Program Partnerski

Pytanie do tych co sa zarejestrowanie w PP na expekcie. Macie juz zaktualizowany listopad ??

zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie
bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy
typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typytypytypy typy typy typy
bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie

Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2005-02-24, 14:09, w całości zmieniany 1 raz  

obst_ruben

Tematy: 0

Wysłany: 2004-12-03, 22:06    

Rok temu gdy zaczynalem grac w expekta wplacilem na konto 200 zl, ale nie udalo mi sie rozpieniezyc tej kwoty :( Pamietam, ze w Kredyt Banku musilaem zaplacic okolo 7 zl prowizji przy wplacie gotowki. Teraz zamierzam wplacic wiecej na konto w expekcie, tamto wszystko dawno przegralem..., ale nie chce placic zadnej prowizji. Co mi radzicie? Obecnie nie mam konta bankowego w Kredyt Banku. Czy jest jakis sposob aby uniknac placenia dodatkowych kosztow? Jesli nie ma, w ostatecznosci bede zmuszony przypadkowo spotkanej osobie w banku powierzyc wplacenie deopzytu, ale wolalbym nie sprawiac nikomu klopotow. Pozdrawiam Grzesiek.

Kane1910

Wysłany: 2004-12-03, 22:24    

Po prostu wpłać w innym banku na ich konto - ich opłata za przelew jest chyba najwyższa w kraju - a niewiele mniejsza jest w innych gigantach typu PKO BP. Sprobuj wpłacić w oddziale jakiegoś mniejszego banku - tam opłaty są dużo niższe. A jeśli planujesz dużo przelewów realizować to jedynym mądnym rozwiązaniem jest założenie własnego konta ( w Banku Ślaskim, mBanku, Multibanku - jest kilka dobrych do wyboru :) )

CompacT

Wysłany: 2004-12-05, 15:35    

Witam mam pewien problem.Poniewaz chcem wlacic kase na Expekt przez poczte i mam problem z wypelnieniem tego przelewu :? Trzeba tam podac nazwe odbiorcy-to wiem co wpisac ale po tym jest nazwa odbiorcy cd. i tu sie zaciolem nie iwem co wpisac tutaj pomoze mi ktos ?

MatroX
Litość to zbrodnia

Wysłany: 2004-12-05, 19:01    

Z tego co mówisz to zamierzasz zapłacic na blankiecie "Polecenie przelewu / wpłata gotówkowa" Mozesz tam wpisac swoje dane ale poco... wystarczy że wpiszesz w rubryce "tytułem" nr. ID ......... ten przydzielony przy rejestracji a także swój loging !

CompacT

Wysłany: 2004-12-05, 19:09    

Ten ID co dostalem przy rejestracji to chca zebym wpisal w TYTULE ale jak mowisz ze moge wpisac swoj login noto sprubuje :) .Zazwyczaj w tym nazwa odbiorcy cd. daje sie adres ale d oexpecta nie ma zadnego adresu :/

jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2004-12-05, 19:13    

To nie pisz, wystarczy tylko LIClear Ltd

zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie zakłady bukmacherskie
bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy bukmacherzy
typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typy typytypytypy typy typy typy
bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie bukmacherskie

Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2005-02-24, 14:09, w całości zmieniany 1 raz  

MatroX
Litość to zbrodnia

Wysłany: 2004-12-05, 19:25    

wejdz na strone www.Expekt.com/pol/ konto depozyt i tam dokładnie przeczytaj co masz wpisać pamietaj ze musisz oczywiscie sie zarejestrować u tego bukmachera zostanie ci przydzielony nr. ID którym bedziesz sie posługiwał.

obst_ziuziu
->ZYJE TYM CO MAM

Tematy: 10

Wysłany: 2004-12-06, 11:11    

Cytatruben napisał/a:
Rok temu gdy zaczynalem grac w expekta wplacilem na konto 200 zl, ale nie udalo mi sie rozpieniezyc tej kwoty :( Pamietam, ze w Kredyt Banku musilaem zaplacic okolo 7 zl prowizji przy wplacie gotowki. Teraz zamierzam wplacic wiecej na konto w expekcie, tamto wszystko dawno przegralem..., ale nie chce placic zadnej prowizji. Co mi radzicie? Obecnie nie mam konta bankowego w Kredyt Banku. Czy jest jakis sposob aby uniknac placenia dodatkowych kosztow? Jesli nie ma, w ostatecznosci bede zmuszony przypadkowo spotkanej osobie w banku powierzyc wplacenie deopzytu, ale wolalbym nie sprawiac nikomu klopotow. Pozdrawiam Grzesiek.

tez w Kredyt Banku mam konto...musisz wplacac kase przelewem na Expeect wtedy nic nieplacisz....

Tagi: expekt :: bukmacherzy
Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Bukmacherzy » Expekt