dobra mam taki problem że poszukuję jakiś czas juz filmu wiem ze kiedys ogladalem go na tvp 1 albo 2, i nie od początku ale chciałbym go obejrzec akcja dzieje sie na parkingu ( ) i jezdzi tam taki hm... chyba jakis terenowy samochodzik co zabija ludzi znaczy jego kierowca... no i w koncu na takiego jednego typa poluje całą noc... może to byc głupia opowiesc, ale ten kto go ogladał pewnie skojarzy, moze ktos oglada duzo filmów i bedzie wiedział ocb pochwałka za tytuł
Aby móc zobaczyć treść musisz się zalogować na forum!
hmm... moze mi tu ktoś pomoze... szukam napisow do beyblade g revolution
_________________ "precz z t a k i m Bogiem! Lepiej Âżadnego Boga, lepiej na wÂłasnÂą rĂŞkĂŞ dolĂŞ swÂą zdziaÂływaĂŚ, lepiej szaleĂącem byĂŚ, lepiej samemu BOGIEM siĂŞ staĂŚ!"
_________________ Tommy Haas || Owen Hargreaves || Thiemo De Bakker || Oleksandr Dolgopolov JUNIOR || Marcin Gawron || Jerzy Janowicz || Grzegorz Panfil || Michał Przysiężny || Agnieszka Radwańska || Katarzyna Piter || Maria Jose Martinez-Sanchez || Chris Bosh || Dustin Brown || Phillip Petzschner || Alexander Waske
Szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć napisów do filmu "There's Only One Jimmy Grimble" Jeżeli ktoś takie posiada lub namiar na film z lektorem to byłbym wdzięczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group