Hej wpadłem na genialny pomysł (srkomny jestem) założe temat, w którym będziemy sie wymieniać filmami nie tylko o tematyce sportowej więc do dzieła ja na początek daje dwa filmy
a macie linka do filmu "Francuski numer" ?? A tak pozatym Shaolin Soccer to również fatalit z MK Shaolin Monks na PS2 gdzie Liu Kang odkopuje głowe przeciwnika jak pilke do nogi
Ostatnio zmieniony przez Lance 2006-03-19, 18:56, w całości zmieniany 2 razy
panowie z tego co mi sie wydaje zrobi się tu niezly syf jak kazdy zacznie wrzucac cos od siebie, jeśli już to podawajmy jakość, format itd. itp. ja osobiście polecam forum www.mwteam.org, łatwo się ściąga programem p2m, codzienne aktualki, nowości
_________________ " Masz problem? W czym problem? Problem majÂą ci , co grzejÂą puche doÂżywotnie, a Twoje problemy sÂą do ch*** niepodobne"
produkcja : Wielka Brytania gatunek : Komedia data premiery: 2006-02-17 (Polska) data premiery: 2005-12-02 (Świat) Dystrybutor:KINO - Monolith czas trwania : 103 min. reżyseria : Niall Johnson scenariusz : Niall Johnson, Richard Russo zdjęcia : Gavin Finney muzyka : Dickon Hinchcliffe od lat : 12 obsada :
Rowan Atkinson: Wielebny Walter Goodfellow Kristin Scott Thomas: Gloria Goodfellow Maggie Smith (I): Grace Hawkins Patrick Swayze: Lance Emilia Fox: Rosie Jones Liz Smith (I): Pani Parker Tamsin Egerton: Holly Goodfellow James Booth (I): Pan Brown Toby Parkes: Petey Goodfellow Jack Ryan (V): David Roger Hammond: Sędzia Vivienne Moore: Pani Martin Andy Jones (X): Mark Rowley Irlam: Bob Paul Viragh: Policjant w pociągu
Wy mi dajcie linka do francuskiego numeru lepiej LOST mozna ogladac na AXN drugą serie. A francuski numer znalazlem tylko na zamulających shitach typu DC czy Emule. Ma ktos moze link do torrenta z tym filmem ??
EDIT: Ołrajt znalazłem już tego torrenta nie było tematu
Ostatnio zmieniony przez Lance 2006-03-24, 13:56, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group