CzatBox jest fajny, ale trzeba go często odświeżać, trzeba czekać, żeby wysłać kolejne informacje.Z resztą sami wiecie jak jest. Proponowałbym wprowadzenie na forum chata, co byłoby trochę wygodniejszym rozwiązaniem.
I proszę o uzasadnienie, dlaczego tak, a nie inaczej.
Ja oczywiście również jestem za . Ja akurat dużo siedze na czatboxie (co chyba wszyscy wiedzią ) i denerwuje mnie prócz tego odświeżania to, że czasami moja wiadomość się nie pojawia i muszę ją pisać od nowa. Pozatym czasami pojawia się góra okienka i trzeba przewijać na sam dół.
Wysłany: 2006-02-18, 23:44
byl czat nie bylo na nim ludzi, teraz tez tak bedzie - przez pierwsze kilka dni cos sie bedzie dziac, pozniej bieda
W portalu, którego reklama jest w lewym górnym rogu forum na czacie jest często 20-30 osób naraz
Moim zdaniem możnabybyło spróbować, bo jest dużo takich osób, które zawitawywowawowują na forum żeby wymienić poglądy odnośnie typów z innymi. A po drugie co szkodzi spróbować . Nawet jak będzie 5-10 osób to będzie dobrze, a przecież forum cały czas rośnie w siłę :cwaniak1:
_________________ JesteÂś panem swego losu.
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-19, 00:35
tak tylko ze tam to same dzieci siedza kiedys byl u nas link do tamtego czata
BPL zrob gdzies na forum widoczna ikone CHAT bo nikt nie siedzi na nim a na tym 'czacie' na forum to ciagle odswiezanie itd. a z normalnym czatem to mozesz zagadac na priv gadac i brac udzial w zyciu na forum jednoczesnie
Jak dla mnie to nie dziwne że w weekendy czasem o 19 nikogo na czacie nie ma bo piatek, sobota to przewaznie rozne wyjscia ze znajomymi i imprezy, a na czacie przewaznie jest sporo osób, chociaz 3/4 osob z schoutboxa mogli by sie przekonac ze to jest lepsze a czat wygladałby jeszcze lepiej dzieki ilosci osob
Dało by się zrobić żeby schoutbox się automatycznie odświeżał :pytanie:
Ostatnio zmieniony przez cimasz 2006-05-19, 16:53, w całości zmieniany 1 raz
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-19, 19:23
zrobilem co 10 sekund ale...to troche jest nie tak bo jak ktos bedzie pisal wiadomosc i podczas pisania a przed wyslaniem wlaczy sie odswiezanie to caly pisany tekst zniknie...
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2006-05-19, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Ja też poprosze o usunięcie tej opcji Jak coś pisze to za jakiś czas mi się kasuje i nie moge normalnie pisać.Mósiałbym wysyłać chyba po jednej literce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group