Wysłany: 2006-12-08, 19:17 Grać czy nie grać o to jest pytanie...
Kolejny temacik... założyłem go, ponieważ chce popracować nad moją skutecznością i może po Nowym Roku wróce do gry, ale oczywiście już za mniejsze stawki aby nie stracić za dużo będę sklejał tu jakieś kupony tak jak robiłem to kiedyś, ale stawek nie będzie, ponieważ jak wiecie robie przerwe Oczywiście niektóre kupony będą grane w zależności od humorku i kieszonkowego Chce się skupić na dobrej skuteczności, a najbardziej na skuteczności trafionych kuponów.
Jak macie jakieś zapytania lub coś chcecie to walić na PW lub na gadu chociaż na gadu nie jestem zbyt często. Oczywiście komentarze mile widziane, ale w odpowiednim temacie. Typy bierzecie na swoją odpowiedzialność
Pierwsze typy już jutro... życze Wam i sobie dobrej skuteczności i wielu wygranych kuponów
Ostatnio zmieniony przez Chomik 2007-01-02, 19:51, w całości zmieniany 2 razy
Manchester U. - Manchester C. 1.3 (3 - 1) Tottenham - Charlton 1x 1.05 (5 - 1) Barcelona - San Sebastian 1.15 (1 - 0) Bayern - Cottbus 1.22 (2 - 1) Stuttgart - Bochum 1x 1.05 (1 - 0)
AKO: 2.01
Podsumowanie
Typy Wszystkie Typy : 5 Typy trafione : 5 Typy nietrafione : 0 Skuteczność : 100%
Slovan Bratislava - Liptovsky Mikulas 1.3 (6 - 2) Liverpool - Watford 1.2 (2 - 0) Celtic Glasgow - Falkirk FC 1.2 (1 - 0) Eindhoven PSV - Tilburg Willem 1.15 (4 - 0)
AKO: 2.15
Kupon 12
Reggina - Empoli AC 1x 1.18 (4 - 1) Aston Villa - Manchester United x2 1.1 (0 - 3) Wigan - Chelsea 1.45 (2 - 3) Eindhoven PSV - Tilburg Willem 1.12 (4 - 0)
AKO: 2.1
Podsumowanie
Typy Wszystkie Typy : 45 Typy trafione : 38 Typy nietrafione : 7 Skuteczność : 84.4%
Chelsea - Reading 1.2 Manchester United - Wigan 1.22 Watford - Arsenal 1.45
AKO: 2.12
...dzisiaj patrzymy na Anglię widziałem, że Wacław ma taki sam kuponik więc jeżeli we dwóch mamy takie same typy to nie ma innej opcji - kuponiki wchodzą na dzisiaj polecam jeszcze Celtic i Psv z podpórką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group