Kiedyś grałem w quake 3 z botami, ale że byłem trochę na nie za mocny, to używałem komendy "handicap" aby się trochę osłabyć i żeby były mniej więcej wyrównane szanse. Po jednej partyjce q3 łaziłem po internecie i wpadłem na fajne formu i się tam zarejestrowałem. Trudno mi było wymyślić identyfikator, a że nie za bardzo mi na tym zależało, to postanowiłem wpisać pierwsze co mi przyjdzie do głowy. Wpisałem "handicap" i od tamtej pory pod tym nickiem rejestruję się w wielu miejscach.
Mój nick wziął się od piosenki zespołu Moonspell - "Mephisto"... kto zna to wie, a kto nie zna ten nie wie A jak nie wie, to niech sobie ściągnie
Na wielu innych forach mam nick mephisto4, który z kolei się wziął od adresu e-mail. mephisto4 było pierwszym wolnym adresem na onecie, a 4 to w dodatku ostatnia cyfra mojego roku urodzenia.. Więc wziąłem...
Z czasem ta cyferka na końcu zaczęła mnie denerwować, więc starałem się z niej zrezygnować... Niestety w wielu miejscach nick "mephisto" jest już zarejestrowany, więc nadal korzystam z czwóreczki...
jak byłem gówniarz czyli pare lat temu obejrzałem bajke angielską o psie grommicie ,nie chciało mi się wymyślać nicka więc dałem grommit,było zajęte więc dodałem 666 ,a potem zmieniałem jeszcze dwukrotnie nazwe grommit666 => gromek86=> gromsky86 oto historia mojego nicka
jestem podobny do tego typa w moim avatarze - jest to amerykański raper - Cam'Ron
Czyli jesteś czarnuchem z G-Unit??
nie a ty chyba jesteś cycoprzyssawką która ma gówno do gadania i nawet nie może poszanować czyjejś wypowiedzi,brat czy siostra za ciebie pisze te hasełka czy naprawdę taki "bombowy" jesteś
jestem podobny do tego typa w moim avatarze - jest to amerykański raper - Cam'Ron
Czyli jesteś czarnuchem z G-Unit??
nie a ty chyba jesteś cycoprzyssawką która ma gówno do gadania i nawet nie może poszanować czyjejś wypowiedzi,brat czy siostra za ciebie pisze te hasełka czy naprawdę taki "bombowy" jesteś
Niestety nie mam brata lecz 3 siostry.Nie chciałem cię obrazić tylko chciałem się dowiedzieć A słówka to sam wymyślam
Elit to słowo pochodzi od elity czyli tylko tych wybranych najlepszych których jest tylko kilku. Postanowiłem tak nadać sobie ten nick ponieważ jestem najlepszym typerem w sieci. Dlatego Elit, a Typer bo typuje. Ot cała tajemnica. i zostało Elit Typer.
Postanowiłem tak nadać sobie ten nick ponieważ jestem najlepszym typerem w sieci.
Właśnie postanowiłeś sobie nadać taki nick... bo nikt nie nazwałby Cię najlepszym typerem... Popatrz na twoje typy i skutki z jakimi grasz to zrozumiesz dlaczego tak mówie
A tak apropo myślałem, że najlepsi jakoś się nie chwalą... jeszcze podaj dane personalne to US naślemy... choć z twoich zyków to i tak nie ma co ściągać
A do tematu mój nick to chyba każdy rozszyfruje Marcin no to imie A 17 to taka jakby szczęsliwa liczba... no i jak weszedłem na jakieś forum to Marcin był zarezerwowany (tylko na jednym forum (obst.) był już Marcin17 )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group