Pomyślałem, żeby stworzyć temat, w którym każdy się wypowie jak zaczęła się jego przygoda z pokerem, kto go namówił do gry, jakie były jego pierwsze sukcesy, w jakim wieku zaczął grać itp.
Prosiłbym o szczere wypowiedzi.
_________________ "Szczęście uśmiecha się do twardzieli, nie do marzycieli" - Doyle Brunson
ja zaczalem, grac bo pershing robil ciekawe tury,, na innym, ledwo sapiacy, forum, czyli bedzie to jakis rok temu, Luty czy cos, raz takie tura wygralem lub bylem drugi, i mnie wciagnelo, jako ze dalo to lepsze profity niz zaklady w moim przypadku, jakos tak zostalo....
A więc ja mam bardzo krótką jak narazie przygodę z pokerem bo gram zaledwie od ubiegłych wakacji z przerwą, namówił mnie brachol Zająłem 3 razy miejsce na podium w większych turach, ugrałem troszkę kasy na sng.Jak narazie wyniki są bardzo skromne ale przecież "trening czyni mistrza"
_________________ "Szczęście uśmiecha się do twardzieli, nie do marzycieli" - Doyle Brunson
ja zacząłem jak gdzieś wyczytałem ze 14poker daje 5euro za rejestr. Udało mi sie z tego zrobić ok 800-900zł. Spłaciłem długi jakie miałem u brata potem długa przerwa i pod koniec wakacji jakoś mnie wzieło na pokera, szczególnie jak trafiłem tutaj na forum
Wysłany: 2008-03-06, 19:12
Ja dokladnie nie pamietam kiedy to sie zaczelo ale zaczalem od przegranej na i4poker bonusa 5€ , zdenerwowoalem sie i zrobilem tak jak powinna dzialac promocja i wplacilem swoje pieniadze na i4poker bo dawali koszulki ksiazki i karty tyle ze tym razem ograbilem ich na paredziesiat euro i zaczalem grac na konkurencyjnym forum (na unibecie z pershingami , rogalami itd byly takie turki z duza pula , osob jakos 20-40 ) dobre czasy to byly , jeszcze nikt nie kumal do konca o co chodzi
_________________ Bóg kazał się dzielić więc oddajcie mi swe czarne żetoniki ...
zaczalem grac na konkurencyjnym forum (na unibecie z pershingami , rogalami itd byly takie turki z duza pula , osob jakos 20-40 ) dobre czasy to byly , jeszcze nikt nie kumal do konca o co chodzi
ja to nie wiedziałem ze takie tury nawet są, a szkoda..
Wysłany: 2008-03-06, 19:42
pamietam jak wygrałem taki z pulą 500$ chyba u tej konkurencji -w kazdym razie 170$ chyba za pierwsze było-i jeszcze niby mial byc obrót 3 razy i mi to wyszło no i sie tak wciągnąłem i jeszcze jedno-pamietam ze im mniej mialem na koncie przeczytanych artykułów tym łatwiej było grać turnieje freeroll teraz to za nic w swiecie mi nie idzie we freerollach
U mnie sie zaczęło od tego że kiedys Unibet, za gre w turnieju dał 20 zł na zakłady . W ogole nie wiedziałem o co chodzi w tym pokerze i klikałem bez sensu w call i fold W międzyczasie wszedłem na stronke bo tam była szkółka pokera i czytałem o co w tym chodzi i Jakos poszło ;]
Ja dzieki spotkaniom ze znajomymi przy pokerowym stole zalozylem neta mialem atka umowe z matka ze sam musze go oplacac. wiec szukalem sposobu jak to zrobic . Pomyslalme sobie ze skory dzieki pokerowi mam neta to dlaczego mialebym z tego samego "zarobku" go nie oplacac. i w pierwsza noc jaka mialem net sciagnolem soft cdpokera.kiedys byly tury o 100$ i gralo w nich ok 12 tys osob(wakacje 2006) i mialem jakies miejsce w pierwszej 30 dokladnie juz nie pamietam i wygral cos ok 0,5$ ale jak na tamten etap mojej gry bylem szczesliwy mimo to ze gralem ok 4-5 godzin. i tak jakos zostalo
_________________ Jezeli chce ktos pojedynek na YIELD niech pisze PW lub gg . Stawka to pochwala i 25 zl
Ja zacząłem od Everest , gdzies wyczytałem ze maja turnieje SNG z free kasą , ściagnałem soft i zaczalem zarabiac centy ( trzeba było miec reflex zeby sie zapisać),z tych centów HU jakies az dobiłem do niesamowicie wielkiej sumy ponad 4, $ , gralem tez premiowego FR.. jakie bylo moje zdziwienie ze nie dostalerm kasy kiedy udalo zajac 1st Potem jakos polecialo club4aces i fr na haslo, w jednym z nich uzytkownik kszysio pisze na chacie GG a ja jako swiezyzna nie wiedzialem o co chodzi wiec dalem mu gadu gadu Troche on mnie wkrecił popodawał mi pokerroomy z turniejami ,pamietam kiedys dal mi POKERDREAM - ledwo go sciagnalem a juz zarobilem 25$ wygrywajac turniej ;D Wtedy jakos inaczej sie grało teraz to jakas masówka
_________________ Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami.
na PF freerolle na obecną chwilę i tak są w miarę.Przeważnie w turach bez hasła z pulą 100$, 200$ gra 500 osób i wzwyż, a na PF pula zawsze 200€, a osób 300-400 i bodajże w niedziele pula x2 i od razu graczy troszkę więcej Prawie sama Bułgaria gra
hm w sumie to nie jestem pewien zawsze ciagnelo mnie do kart;) remik makao brydz, classic poker, dupa biskupa wojna itp:D z tego co pamietam to najpierw obczailem holdema na wp gralem za darmo a pozniej wpisalem w googlu texas holdem i zagralem w jakims freerollku tam to uciulalem i tak jakos to sie zakrecilo poczatki obstawiam na maj- czerwiec 2006
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group