Nie wiedziałem gdzie wrzucic screena więc postanowiłem założyć osobny temat (jak był podobny to prosze moda aby przeniósł tam gdzie powinien być)
A więc zaczne od tego że pożyczyłem od kumpla 1,7$ na Pokerstars (przelał mi) i wygrałem po kilku rozegranych turniejach turniejach ok 9$ i zacząłem grać cash game na najmniejszym limicie i to dodatkowo fixed limid 0.02/0.04$.
Moja statystyka narazie wygląda tak:
Jakieś komentarze ?? Albo może Wy podzielicie się swoimi wynikami ?
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2010-12-28, 07:57
Rzadko kiedy pokazuje swoje wykresy publicznie, nie chce Was dolowac Komentarze? Nigdy nie gralem fixed limit, przede wszystkim kompletnie nie grasz zgodnie z bankrollem, wczesniej czy pozniej splajtujesz
Rzadko kiedy pokazuje swoje wykresy publicznie, nie chce Was dolowac Komentarze? Nigdy nie gralem fixed limit, przede wszystkim kompletnie nie grasz zgodnie z bankrollem, wczesniej czy pozniej splajtujesz
Bos jest donk i sie wstydzisz
_________________ Jezeli chce ktos pojedynek na YIELD niech pisze PW lub gg . Stawka to pochwala i 25 zl
Wysłany: 2010-12-31, 11:28
Wykres z ongmae, kilka dni gry. Jezeli chcesz cos tam osiagnac w pokerze to trzeba nawalac 40-50k na miech, do tego jakies fajne bonusy, polecam pokersavvy wychodzi 100% rb a nawet wiecej Ale to max od nl10 wiec musisz miec te 300$ to jest 30bi, nastepnie nl20 to tez tak 30-40bi, na savvy nl20 gra sie bardzo ok, bonusy ida szybko i mozna dobrze sie nadbudowac, jak co to pisz, wklejaj rozdania, pomozemy
O co chodziło z tym bankrolem ? Jak powinienem grać ?
Bankroll to Twoje srodki, kasa na gre, tak jak w kazdym biznesie, zabezpieczenie przed tzw. splajtowaniem. Musisz miec odpowiednia ilosc maxymalnych bi na dane stawki, np.: grasz nl4 (0.02/0.04) gdzie max. bi na te stawki to 4$, a wiec najlepiej jakbys mial te 20-30 bi rolla czyli 80-120$. To takie standardowe wyliczenie, ale roll to kwestia w duzej mierze indywidualna. Po prostu musisz miec tyle bi abys czul sie luzno w grze, nie gral scary money, jak masz bad runa i przegrasz kilka-kilkanascie bi to zebys nie musial grac pod presja bo zostalo 1/3 rolla itd. Teoretycznie im wyzej tym powinienes dokladac sobie ilosc bi, poniewaz im wyzsze stawki tym bardziej agresywna gra, co za tym idzie wieksze swingi. Jednemu styka 20bi, drugiemu 40, a jeszcze innemu 50+. Teraz jest moda na deep rolle, czyli 100, 150bi+ ale to mowa o duzo wyzszych stawkach. Sam mam zamiar juz nie grac na 20 czy 30 bi, tylko min. 50 bo jednak gra robi sie coraz bardziej agresywna i trzeba sie odpowiednio zabezpieczyc. A co do savvy, to rowniez polecam, jak bedziesz gral nl10-20 to najlepszy sposob na solidne nabudowanie sie, przeliczajac na rb dostajesz 100% (takiej oferty nigdzie nie dostaniesz) a ilosc gry na niektorych roomach jest smieszna (np. 2 sesje po 2h), oczywiscie zalezy ile bedziesz gral stolow. Na razie nadubcaj te limity na ktore masz rolla To tyle, tak sie jakos rozpisalem
dosiego roku
_________________ "Szczęście uśmiecha się do twardzieli, nie do marzycieli" - Doyle Brunson
Dzięki za cenne informacje w sumie gram narazie tylko na PS i moim planem jest w sumie zarobić spokojnie te 500$ grając mega spokojnie, staram się grać tak żeby dziennie zrobić ok 3-4$ i to mi stykało by na początek, a jeśli chodzi o minus to przestaje grać przy -5$ i poprostu kończe gre na dany dzień, taki mam plan na teraz.
sa non deposit bonus promocje poszukaj, poguglaj, dostaniesz troche kasy na start, bedziesz mogl , sobie troszke szybciej pograc zawsze to 10Bi na nl 5
Ja nigdy się za to nie brałem, zawsze grałem jakieś fr, a jak wpadała kasa to na stoły Sit&Go wpisowe dawałem i jakieś grosze udało się urwać. To co wy wklejacie to chyba inne stoły są. Tam stawkuje za prawdziwe pieniądze czy żetony ?
30 Buy inow na limit, minimum , grasz nl 10 musisz miec 300$, 300E, zalezy w jakies walucie, grasz nl 25 - 750-1k , odpowiednio
chcesz sie tym zajac, na powaznie posledz PokerStrategy, masz tam artykuly dla poczatkujacych, stretegie mciro, znasz angielski moge ci linki z materialami, dostep do serwisu coachingowego, wszystko jest dla ludzi, pocwiczyc, to sobie mozesz walenie dupeczki jakies Majka lubi ciagnac ale nie lyka( skandal) , tam gdzie realne $$ nie ma nic na polgwizdka, chcesz cos zaczac, na powazniej sprobowac czy sie do tego nadajesz, miej podstawy ku temu, fundamentu, ktorych sie nauczysz, z PS i innych stron
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group