Witam, troche czasu nie gralem, nie jestem na czasie z promocjami, opiniami o bukmacherach internetowych.
Chcem wplacic 100zł, gdzie dostane najkorzysteniejszy bonus i jak bym musial nim grac. Prosze po polecenie jakiegos bukmachera zwarzajac tez na kursy/oferte wiadomo
i na jakiej zasadzie dostaje bonus, wplacam 100zł a na koncie mam 200zł i musze tą "stowka" zagrac iles tam razy czy wystarczy ze raz obstawie za 100zł bonusowe i git?
ktorego z tych dwóch bukow polecasz Ty? Kursy, ogolnie cale menu i przejrzyste panele..?
mam obrocic 6x bonus czyli np. 6 razy obstawic za 100zł bonusową? lub 12 razy po 50zl? ta?
Obrot depozytem i bonusem. Jak wplacasz 100 dostajesz 200 to w przypadku obrotu 6x musisz postawic lacznie za 1200zł obojetnie czy bedziesz stawial kupony za 5 czy 50zl - laczny obrot musi wyniesc 1200zł mozesz np postawic 240 kuponow po 5zł kazdy
Obojetnie czy Unibet czy Betsson w Betsson masz przelewy24 i mtransfer wiec kasa jest w 15 minut.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group