Pytanie do osoby z Betsson ( a jest tu taka ). Co się dzieje z polskim freerollem do k.... nędzy ? Nagrody są całkiem fajne ,ale co z tego skoro co tydzień są kłopoty z rejestracją. Jednego tygodnia większe,innego tygodnia mniejsze,ale ostatnio zawsze jest coś nie tak jak powinno być.
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2007-07-28, 22:12
Akurat ja nie mam problemow z zapisaniem sie, ale zobacz sobie historie czatu na Betsson, zachowanie dzieci - bez komentarza, A przeciez moim zdaniem robicie najlepszy fr dla Polakow. A nie mysleliscie o zmianie daty rozegraniu turnieju, konkretnie chodzi o dzien, sobota to chyba najgorszy moment na turniej, ale mimo to sporo osob gra. Lepiej cos zrobcie z tymi problemami technicznymi, bo klienci sie buntuja
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2007-07-29, 21:58
We woczrajszym fr dla Polakow zajalem bodajze 8 miejsce, badz co badz bylem na FT....a dzisiaj wchodze na swoje konto i mam tylko bilet 10 1 Byly jakies zmiany odnosnie nagrod? Bilet wykorzystam, ale mam nadzieje, ze takie rzeczy sie nie powtorza
Od najblizszego turnieju zmienia sie formuła Freerolla Dla Polaków Pula nagród wynosi eraz 333$ i jest wypłacana w gotówce na konto graczy bezpośrednio po zakończeniu turnieju.
Podział nagród podzielona jest "płasko", w zależności od ilości graczy.
Jak dotychczas turniej jest przeznaczony dla osób, które będą miały otwarte konto na polskojęzycznej części Betsson.com przynajmniej dzień przed turniejem.
Rejestracja rozpocznie się o godzinie 18:30 w sobotę przed turniejem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group