Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2008-01-02, 10:02
Wczesniej dac znac o OFC, teoretycznie ja jestem uzytkownikiem kazdego z trzech pierwszej for, ale rzecz jasna tutaj najbardziej aktywnym wiec wybralem to, ale przypuszczam, ze duzo osob jest takich jak ja i wybrali niezbyt hmm...solidarnie, tam gdzie wiecej punktow to sie pewnie dodali, ale to tylko przypuszczenia.
Turnieje moze jakis inny dzien tygodnia, wiem ze ciezko wybrac optymalny, ale np. ja jako kibic sportowy wolalem niekiedy obejrzec dobry mecz w LM, chyba optymalny dzien to jednak niedziela wieczorem, ale troche wczesniej 19, tak zeby nie trwal turniej do pierwszej w nocy
Moze zrobic wpisowe 10+1, a na koncu zrobic turniej z gwarantowana pula 1000$. Oczywiscie ja patrze z innego punktu niz Wy
Stack poczatkowy ok, ale wszyscy wiemy ze wazniejszy jest poziom blindow, bodajze w tej edycji miabyc 15m, a jest 12, mozliwe ze sie myle Ale 15 byloby ok.
Punktacja, chyba ok, sa wahania, ale liczy sie bodajze 8 najlepszych wynikow na 12.
Witam, No i stało sie na koniec ... "błąd techniczny". "Dzisiejszy" turniej odbył sie wczoraj. Wyniki nie zostanią uwzglednione w klasyfikacji. Dzisiaj turniej się nie odbędzie. Ostatniu turniej zostane rozegrany o standardowej porze w przyszły wtorek. Na pewno nie obejdzie się bez rekompensaty za "straty moralne" ...
Witam, Końcówka Ligi trochę pod górkę. Na swoją "obronę", mam tylko tyle, że po złożeniu "zamówienia" na turniej, zaciskam kciuki i mam nadzieje ze wszystko będzie OK. Jeśli coś jest nie tak jak trzeba - dowiaduję się o tym za poźno, żeby cokolwiek zmieniać ...
Tak czy inaczej - wszyscy uczestnicy wczorajszego turnieju dostają ticket $5+0.5
Wyniki turnieju:
Klasyfikacja generalna:
Nagrody pocieszenia: miejsca 20 - 16 - koszulki Betssona miejsca 15 - 11 - karty Betsson Nagrody wysyłane będa na adresy podane przy rejestracji w Betssonie - proszę o sprawdzenie czy dane są aktualne.
Nagrody za 1 i 2 miejsce w lidze powinny pojawić sie na kontach graczy do piątku.
Ponieważ gracze z 2 i 3 miejsca zakończyli lige z takim samym dorobkiem punktowym, postanowiłem przyznać za 3 miejsce nagrodę dodoatkową $50 .
Termin rozegrania Finału - proponuję przyszła środę, godz. 20.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group