Kutwa, co za pipki... Wypłaciłem od nich 180PLN w czwartek 6 września na MB, do dzisiaj nie ma kasy. Wysłałem do nich maila, kiedy mogę się jej spodziewać to odpisali:
Cytat:
Nasz drogi kliencie. Minimalna kwota wypłaty z konta Jetbull stanowi równowartość 40 EUR (odpowiedno zależne od kursu wymiany poszczególnych walut). Wypłaty środków można zażądać w każdej chwili i nie ma ograniczeń co do ilości wypłaty. W celu zapobieżenia praniu brudnych pieniędzy, wpłata z konta Jetbull nie jest dozwlona w terminie wcześniejszym niż 10 dni po złożeniu depozytu.
Ktoś wie czy można do nich w ogóle po polsku pisać? Bo chyba mnie nie zrozumieli
heh po ang jedynie... ja mam problem z wyplata wpłacałem kasę przez mb wypłacić chciałem tez przez mb na ten sam mail co wpłacałem,a piszą mi ze wypłacam na inny mail niż ten z którym zarejestrowałem sie u nich, debilizm :|
Kutwa, co za pipki... Wypłaciłem od nich 180PLN w czwartek 6 września na MB, do dzisiaj nie ma kasy. Wysłałem do nich maila, kiedy mogę się jej spodziewać to odpisali:
Cytat:
Nasz drogi kliencie. Minimalna kwota wypłaty z konta Jetbull stanowi równowartość 40 EUR (odpowiedno zależne od kursu wymiany poszczególnych walut). Wypłaty środków można zażądać w każdej chwili i nie ma ograniczeń co do ilości wypłaty. W celu zapobieżenia praniu brudnych pieniędzy, wpłata z konta Jetbull nie jest dozwlona w terminie wcześniejszym niż 10 dni po złożeniu depozytu.
Ktoś wie czy można do nich w ogóle po polsku pisać? Bo chyba mnie nie zrozumieli
a czekałeś 10 dni po wpłacie kasy do nich z MB? tylko na tej podstawie wypłaca ci kase ,wpłacasz swoja do nich i musisz kase trzymac u nich przez 10dni od wplaty, i po 10 dnich wyplacasz normalnie
Cytat:
a czekałeś 10 dni po wpłacie kasy do nich z MB? tylko na tej podstawie wypłaca ci kase ,wpłacasz swoja do nich i musisz kase trzymac u nich przez 10dni od wplaty, i po 10 dnich wyplacasz normalnie
Tak, czekałem, wszystko jest OK, poza tym, że w operacja na koncie przy wypłacie mam coś takiego:
Cytat:
Prawdopodobnie doszło do wkładu z nieznanego konta. Skontaktuj się z serwisem klienckim support@Jetbull.com.
BPL napisz czy w Twojej sprawie cos ruszyło, gram u nich z promo zdrapki, pare groszy już mam ale nie wiem czy sie napalać na dalsze mnozenie i obracanie skoro buk jaja robi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group