Wygląda na nowo powstałego bukmachera i ma fajną promocję. Wiecie coś na jego temat? Może jest to klon dotychczasowego bukmachera. Ten layout mi coś przypomina. Wpisujecie wszystko co wiecie. Ja póki co wstrzymam się z wpłaceniem tam kasy bo nigdy nic nie wiadomo.
No nowy jest chyba ze 2 dni ma wiecej narazie zbyt wiele nie mozna napisac, co chwile maja jakies bledy na stronie ale poczatki bywaja trudne a no i to jakis czeski buk
Od godzin nocnych, strona nie jest dostepna,wiec wszystkich ktorzy tak bardzo sie cieszyli z losu szczescia prosze o wstrzymanie radosci. Nie wiadomo czy wogole jeszcze wystartuje ten buk. Pozdrawiam.
Wysłany: 2007-06-27, 21:01
Wpłacić trzeba podobno 15e. Troche to bez sensu bo min. wypłata to 40e i lepiej dla nas żeby był tylko obrót a nie wpłata ok. 60 PLN a pewności że i tak wypłacą nie ma.
Wysłany: 2007-06-28, 14:22
Naprawdę ? Skąd masz takiego hot newsa ? Już było wcześniej napisane że trzeba wpłacić 15e to po co po raz kolejny piszesz to samo. Nie tylko Tobie tak odpisali.
Jak działa ten freebet którego na wysyłają na maila? Mogę postawić ile chcę, i tyle mi zwrócą czy jak? &-)
maksymalnie bodajże 35 euro, jak twój freebet będzie wygrany to do konta doliczą Tobie wygraną minus bonus
do tego regulamin jest kalectwem polskiego i jest w nim wiele nie jasności, później się okaże, że oni mieli co innego na myśli a że nie znają dobrze j.polskiego to wyszło jak wyszło ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group