Stał jej rower na polku a ja jej powiedziałem że widziałem jak ktoś jej kradł ten rowar a ona "o Boże co ja terqaz zrobie " i sie zaczeła martwić a ja jej na to że 1 dzisiaj chyba a ona "noi" Prima Aprilis pani. hehe :D
_________________ Nie dosc ze jestem niedorozwinietym dzieciakiem to jeszcze chamsko oszukuje w konkursie edytujac posty i zmieniajac typy.
A najlepszy wyszedł na forum. Zbanowaliśmy sie na kilka godzin z boryspolem u BPL-a i puściliśmy kita ze koniec z III ligą .
Chciałbym podziękować BPL-owi za kilkugodziny BAN a także userom którzy sie za nami wstawili do BPL-a ( to było ukartowane) ale liczą sie chęci. Bede wiedział w razie czego do kogo sie zgłosić w razie mojego prawdziwego BANu
Pozdrawiam:
_________________ Nie dosc ze jestem niedorozwinietym dzieciakiem to jeszcze chamsko oszukuje w konkursie edytujac posty i zmieniajac typy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group