Manchester Utd v Reading 1,3 Werder Bremen v Hamburger SV 1,6 Real Madrid v Betis 1,52 Aberdeen v Celtic 1,75 Inter Milan v Cagliari 1,2 Arsenal v Blackburn 1,4 AKO:9,3 Stawka:75z? Wygrana:697,50z?
2 Kupon
Alemannia Aachen v Bayern M?nchen 1,65 Chelsea v Norwich 1,12 Basel v Luzern 1,3 Standard Liège v Lierse 1,2 Santos v Sao Bento 1,15 Anderlecht v Excelsior Moeskroen 1,15 Juventus v Crotone 1,1 Southampton v Barnsley 1,47 Heracles v PSV Eindhoven 1,35 AKO:8,32 Stawka:15z? Wygrana:124,80z?
Ostatnio zmieniony przez BePe 2007-02-19, 19:48, w całości zmieniany 1 raz
jak dla mnie w pierwszym kuponie mecze Manchester Utd v Reading i Real Madrid v Betis nie sa takie pewne by stawiac za tak? kwote. Jak dla mnie smieszna jest wogole stawka w meczu ManUtd,Reading nie jest jak?? kiepska druzyn? a i do tego Manchester moze wyjsc w mocno okrojonym sk?adzie nie ryzykujac urazu ktoregos z dobrych graczy przed liga mistrz?w.
Jak dla mnie te dwa mecze byly naprawde ciezkie a stawki smiesznie niskie,no ale wczoraj pelno niespodzianek bylo... Dzisiaj terzeba sie troszke odegrac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group