Wysłany: 2008-07-04, 20:37
Jest to jesden kupon z 16 systemowych.kupony w pliku txt mona pobrac klikajac na ponizszy link. Kupony graficzne wysylamy po podaniu emaila. Zobacz kupony pozostale
Wysłany: 2008-07-10, 21:15
bochen-z-denver napisał/a:
Witam po raz kolejny. Bardzo mnie intryguje twój sposób gry. Ten "dziwny" mimo wszystko system jest dla mnie z kosmosu. Bez obrazy. Jak byś mógł albo w temacie albo do mnie na PW napisz jak ci wychodzi gra w takim systemie i czy jesteś na . I na czym to w ogóle polega. Własnymi słowami bez żadnych przykładów systemów jakby dało rade. Oraz dobór spotkań mnie intersuje. Pozdrawiam i powodzenia.
"" ok to jest system do wyslania .program wygeneruje Ci zaznaczona ilosc kuponow w systemie skroconym.Jak widac typy sa (1X ...X2 itd)co powinno ulatwic nam trafienie wszystkich meczy.Ale kazdy wie ze roznie to bywa.Kupony wstawie na strone jutro.Kazdy moze sam wybrac mecze i podstawic .Zawsze nalezy wybrac minmalny kurs na faworyta AKO-2,20,np:Lyn-Brann na 1 2,45 na X 3,20.Wygrane bywaja bardzo wysokie ,jesli system sie zgra.Ale jesli nie bedzie bledu w typowaniach tych 6 ,meczy to i tak jestes na +.oczywiscie ze te systemy gramy w spolce i ew...na przegrana to zadna strata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group