Zak?ad 8: Akumulowany Stawka: 2.00 Wygrana: 10.20 Nr Rywale Typ Mno?nik 1234 Swindon - Darlington 1 1.70 1254 Newell's - River Plate 1x 1.66 1277 Valenciennes - Nice 1 2.00
Wszystkie typy gram w rzeczywisto?ci !! Sugeruje gra? wg. w?asnych mo?liwo?ci finansowych . Ja gram ka?dy kupon za 2 jednostki .U mnie 1 jedn. = 10pln. Kupony zawieraja mecze pi?ki no?nej (g??wnie) , pi?ki r?cznej , hokeja na lodzie i siatk?w UWAGA !! NUMERY OBOK KA?DEGO ZDARZENIA TO AKTUALNE NUMERY Z STS !!
Ostatnio zmieniony przez BePe 2007-02-19, 19:54, w całości zmieniany 1 raz
Witam !! Nie było mnie przez weekend , i dopiero teraz komentarz do moich typów...... krótki bo co tu pisać . Pechozol , ładnie wyglądało , ładnie szło , a jednak .......... w kazdym bład . Ale nie myli sie ten kto nic nie robi , więc gramy dalej !!!!!!
_________________ Żeby wygrać , trzeba przegrać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group