mam tylko jedno pytanie w jakim buku grasz i czy w ogóle grasz czy podajesz wszystko na such.Ogólnie jak dla mnie jesteś najlepszym typerem na tym forum, szkoda że grasz tylko na koszykówkę.pozdro
mam tylko jedno pytanie w jakim buku grasz i czy w ogóle grasz czy podajesz wszystko na such.Ogólnie jak dla mnie jesteś najlepszym typerem na tym forum, szkoda że grasz tylko na koszykówkę.pozdro
Nie przesadzaj,mamy tu też wiele świetnych typerów co do buków to różnie raz z tego buka raz drugiego
Nie no stary jestes naprawde, wielki szkoda,iz ten ostatni tym nie wszedl- nie warto stwiac przeciwko mistrzą z Miami. Bede tutaj szczesciej wpadał i niekiedy na pewno zapozycze jakis singielek bo sa swietne!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group