Wysłany: 2009-09-30, 10:11 [KD] Mission Impossible, czyli prob
Ze wzgledu na rozpoczynajace sie na dniach rozgrywki sezonu zasadniczego National Hockey League, postanowilem zalozyc pierwszy temat z typami na YB. Az rece mi sie poca jak pomysle na co sie porywam Jednakze zawalczymy, wynik na '+' bedzie juz powodem do dumy Typy beda glownie z NHL (choc czasem moga przeplatac sie z innymi hokejowymi ligami oraz rzadko z innymi dyscyplinami sportu), kursy zas glownie z oferty 2 bukow, do ktorych wlasnie wplynely mi depozyty: Expekt oraz Betsafe, bez przeplatania. Pozostaje liczyc na lut szczescia, bez ktorego temat zamiast przynosic zyski, bedzie moim rachunkiem sumienia
Pierwsze kupony juz niebawem...
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Colorado Avalanche - San Jose Sharks 21.905:2 Boston Bruins - Washington Capitals under 6,51.551:4 Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens over 5,51.753:4 OT
AKO: 5.15 Stawka: 20j Ew. wygrana: 103j
Calgary Flames - Vancouver Canucks (0 - 1,5) 13.235:3
Stawka: 30j Ew. wygrana: 96.9j
Nie najgorzej, choc Anderson widze kreuje sie na mesjasza Avalanche W pierwszym meczu przeciwko wzmocnionemu w wakacje atakowi (Heatley z Ottawy) wyjmuje 38/40 strzalow Jestem pod wrazeniem ...
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators over 5,51.681:2 Calgary Flames - Montreal Canadiens (MT) 11.574:3
AKO: 2.64 Stawka: 30j Ew. wygrana: 79.2j
Philadelphia Flyers - Washington Capitals (1st Period) over 1,52.050:0
Stawka: 20j Ew. wygrana: 41j
Minnesota Wild - Anaheim Ducks 1x1.484:3 OT Los Angeles Kings - San Jose Sharks x21.376:4
AKO: 2.03 Stawka: 50j Ew. wygrana: 101.5j
No klatwa jakas Mecz konczy sie 5:5 w regulaminowym czasie gry i wiadomo, ze to overek, i ani jednej bramki w pierwszej tercji SJ pozostawiam bez komentarza, drugi raz wtapiam przez nich. Ksiazkowy przyklad gry w kratke...
Vancouver Canucks - Montreal Canadiens (ML) 11.547:1 Pittsburgh Penguins - Phoenix Coyotes (ML) 11.500:3
AKO: 2.31 Stawka: 40j Ew. wygrana: 92,4j
A tak trabili o kryzysie wsrod Kojotow, jeszcze tydzien temu czytalem 4-stronicowe artykuly o tym, jak zespol jest w strzepach, w ogole nie przygotowany do sezonu ... Bull shit! Ja tu widze kryzys, ale u rywali
St. Louis Blues - Atlanta Trashers (ML) 11.61 Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins (Philadelphia to Score) over 31.80 Ottawa Senators - New York Islanders (ML) 11.61
AKO: 4.67 Stawka: 22,5j Ew. wygrana: 105j
Los Angeles Kings - Minnesota Wild under 5,51.85 Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks over 5,51.68
AKO: 3.11 Stawka: 25j Ew. wygrana: 77,75j
... dalej z nozem na gardle ...
St. Louis Blues - Atlanta Trashers (ML) 11.612:4 Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins (Philadelphia to Score) over 31.804:5 Ottawa Senators - New York Islanders (ML) 11.613:2 OT
AKO: 4.67 Stawka: 22,5j Ew. wygrana: 105j
Los Angeles Kings - Minnesota Wild under 5,51.856:3 Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks over 5,51.683:2
AKO: 3.11 Stawka: 25j Ew. wygrana: 77,75j
Kilkudniowa przerwa, beznadziejna skutecznosc, i mimo, ze to NHL jestem niezadowolony. Staty od poczatku sezonu pojawia sie niedlugo.
Wczorajszy overek Blackhawks byl takim malym testem, ktory zdalem, stad wracamy do typowania. Zostal depozyt w Expekcie, stad wylacznie z niego kursy, oraz w razie problemow pare groszy na Bet-at-home, gdzie w ostatniej chwili zalapalem sie na reload Licze na lepsza postawe i nieco bardziej wiarygodne zrodla informacji, ktore chyba najbardziej wplywaja na typ. Lets go!
Montreal Canadiens - Colorado Avalanches x21.752:3 Phoenix Coyotes - St. Louis Blues 1x1.503:2 OT
AKO: 2.6 Stawka: 25j Ew. wygrana: 65j
Detroit Red Wings - Los Angeles Kings (1.gol) 11.65
Stawka: 30j Ew. wygrana: 49,5j
Nie wiem czemu jeszcze skuszam sie na pierwsza brame w meczu w takiej lidze jak NHL Nawet jesli staty mowia, ze bedzie tak na 90% ... Ale ogolnie dobra nocka
Dallas Stars - Los Angeles Kings 12.101:4 New York Rangers - San Jose Sharks 1x1.453:7
AKO: 3.04 Stawka: 20j Ew. wygrana: 60,9j
Dallas Stars - Los Angeles Kings 1x1.401:4
Stawka: 100j Ew. wygrana: 140j
Czarna nocka, zbyt mocno polegalem na Stars. Nie sadzilem, ze takie baty dostana od LA u siebie A Rangersi? Tylko jedno - S. Valiquette na bramce ehh, szkoda, ze serwisy NHL o tym nie wspomnialy ... Dzis trzeba sie odbic
Rozpisik na luzaku, ktorego nie policze do statystyk, od czasu do czasu troszke kombinatoryki i mocnego wyczucia wylewam wlasnie w ten sposob Oczywiscie za kase idzie, ale bardziej dla zabawy i emocji, bo dzis nocke zarywam
Calgary Flames - Columbus Blue Jackets over 5,51.896:3 Pittsburgh Penguins - St. Louis Blues over 5,51.725:1
AKO: 3.25 Stawka: 30j Ew. wygrana: 97,5j
*** kupon lajtowy #1 ***
rozpis 2/3
Calgary Flames - Columbus Blue Jackets over 6,52.446:3 Pittsburgh Penguins - St. Louis Blues (0 - 1,5) 12.605:2,5 Montreal Canadiens - Atlanta Trashers X4.002:1 AP
Can you believe this shit? Cale NHL, jednego dnia mierzysz glebokosc dna, drugiego siada wszystko i nie masz na co kasy wydawac Znakomita noc, az szkoda ze ten drugi nie liczony do statsow bo by je ladnie podniosl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group