Spotkanie:Polonia Bytom-Legia Typ:1 Kurs:3.55 Buk:Pinnacle Czas rozpoczęcia :20.00
Analiza:To już koniec rundy jesiennej.Tak, to 15 czyli ostatnia kolejka w tej rundzie.W drugim meczu tej kolejki dojdzie do ciekawego spotkania pomiędzy Polonią Bytom a Legią Warszawa.Wydaje mi się, że będzie to mecz z podtekstami.Trenerem Polonii Bytom jest przecież były szkoleniowiec Legii Warszawy.. Jan Urban.Myślę, że ten człowiek jak nikt inny wie , jakie są słabe punkty drużyny ze stolicy Polski.Legia Warszawa też nie gra jakiejś wielkiej piłki.W ostatniej kolejce co prawda gracze Macieja Skorży wygrali z Arką Gdynia 3-0 ale kto wie jak potoczył by się mecz gdyby sędzia z Japonii Toma nie podyktował kontrowersyjnego karnego dla Legii Warszawy.Myślę, że gdyby nie ta feralna decyzja ten mecz potoczył by się o wiele inaczej.Polonia Bytom natomiast w ostatniej kolejce sprawiła bardzo dużo kłopotów Lechowi Poznań.Gracze Jose Marii Bakero co prawda wygrali ten mecz ale Polonia Bytom była bardzo bliska wywiezienie z Bułgarskiej cennego remisu. Myślę, że biorąc pod uwagę wszystkie czynniki warto w tym meczu zagrać właśnie na graczy z Bytomia.Dla nich to prestiżowy pojedynek, który moim zdaniem spokojnie wygrają.Polecam Wam zdecydowanie ten typ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group