Wysłany: 2007-02-16, 16:25 [KD] Najlepsze typy by TRETER
Zapraszam do pisania i komentowania w moim temacie moich typ?w. B?de sie stara? typowa? jak najlepiej, najskuteczniej i nawi?cej zagrnia?. Pierwsze super typki ju? dzi?.
Ostatnio zmieniony przez BePe 2007-02-19, 19:39, w całości zmieniany 3 razy
10 kupon?w z czego mam nadzieje wejdzie na tyle by by? zysk ;-) nie gwarantuje wygranej, ale jak m?wie ?e b?de podawa? typy tak by wyj?? na plus to tak b?dzie zapraszam do komentowania itp. pozdro
Co do Chelsea to jestem w 99% pewien ze wygra co do Interu to nie jestem przekonany bo kiedys w ko?cu MUSI przegrac lub zremisowa?,co do Werderu tez nie jestem pewien bo w poprzedniej kolecje dostal baty Stuggartu a Hamburger wyra?nie odzyskuje forme ?wiadczy o tym wygrana z Dortmundem 3-0
Wysłany: 2007-02-17, 12:30
flatronx napisał/a:
Co do Chelsea to jestem w 99% pewien ze wygra co do Interu to nie jestem przekonany bo kiedys w ko?cu MUSI przegrac lub zremisowa?,co do Werderu tez nie jestem pewien bo w poprzedniej kolecje dostal baty Stuggartu a Hamburger wyra?nie odzyskuje forme ?wiadczy o tym wygrana z Dortmundem 3-0
Chelsea gra w takim skladzie, ze wygrac musi bo rywal tez cienki dosc. Inter gra u siebie co jest + jest najlepsza druzyna ligi 'scudetto' ma juz w kieszeni, 40 punktow przewagi nad swoim rywalem Cagliari ktore na wyjezdzie 1 wygrana tylko 3 remisy i 5 porazek. Inter gra w takim skladzie, ze porazki "raczej nie dozna" remis moze sie zdazyc ale przypuszczalnie w 20%. Inter passe moze se popsuc, ale grajac z lepszym rywalem na wyjezdzie. Co do Werderu wlasnie dzieki ostatnim porazka 2 pod rzadz musi wygrac dzisiejszy mecz by myslec dalej o walce o mistrzostwo, gra u siebie z ostatnia druzyna ligi, kt?ra na wyjezdzie wygrala w tym sezonie 1 mecz i og?lnie 2 z 21. Bycmoze pasc remis w tym meczy gdyz Hamburg jest remisowym mistrzem w tym sezonie Bundesligi.
Witam !! Grasz , jak widze , za du?e stawki. Ile u Ciebie jest warta 1 jednostka ? I jeszcze jedno , fajnie by by?o jakby? podawa? dyscypliny i ligi , bo choc sporo koja?e , to kilka typ?w to "czarna magia " Nawet nie wiem gdzie ich szukac . Pozdrawiam - tino71 .
Wysłany: 2007-02-17, 13:03
1j. = 1 PLN. Te sporty kt?rych nie kojarzysz to NCAAB - amerykanska koszykarska liga collegowa. wiecej >> google.com Nie ma przez pare dni NBA wiec podaje NCAAB na ktorej tez sie w miare odnajduje. Typy z tej ligi znajdziesz np. w Expekt.com.
_________________ nie wazne ile wygrywasz... wazne ze wygrywasz...
Wysłany: 2007-02-17, 18:10
flatronx racja racja, ale gdyby popatrze? na wszystkie wyniki dzisiejsze to wogule obstawia? co? dzisiaj na bundeslige to szale?stwo Bayern przegra?, Werder te?, Herta te? wogule co sie dzieje
Wysłany: 2007-02-18, 19:43
Zapraszam do typowania, jak będzie NBA będe podawał typki z NBA gdyż no nie we wszystkich bukach jest liga NCAAB, a narazie do 20.02.07 NBA nie ma bo są ALL STARS Będe podawał 3-4 typy dziennie z koszykówki i mam nadzieje, że skuteczność będzie wysoka gwarantuje 60% skuteczności kursów 1.90 :cwaniak1: zapraszam do komentowania czasem będe inne sporty dawał np. piłke nożną, nhl, tenis i inne oczywiście wszystko zależy od oferty
Wysłany: 2007-02-18, 22:08
Dobra chyba przyszedł czas na zgarnięcie kasy No więc zaczynajmy :D:D:D
# KUPON NR 1 Arizona State - USC handicap -6.0 @ 1.92
stawka 1000j. kurs 1.92 EW: 1920.00j.
Jeśli by ktoś nie jarzył to typ jest z koszykówki ligi NCAAB >> google.pl Typ o życie jeśli wtopie to zostanie mi 500 złotych na typy wszystkie kursy i typy z Expekt.com więc wyników i typów tam szukajcie GL for ME
Typy które stawiam normalnie stawiam tak ja te wcześniejsze bez numerowania, a moje typy wygraniowe stawiam tak jak ten i z numerem mam nadzieje, że uda mi się do końca lutego ugrać ładne sumki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group