Witam, wczorajszy dzień okazał się niezwykle udany W końcu udało się trafić typy na UEFA co dotychczas było czymś niespotykanym w moich typach. Szacunek dla LECHa za walkę do końca. Tylko drżyny prowadzone przez Franciszka Smudę tak potrafią wygrywać Na dzień dzisiejszy typy są następujące Buk : Bah
AZ Alkmaar - Sparta Rotterdam (Typ) 1 1,40 RSC Anderlecht - Excelsior Mouscron (Typ) 1 1,35 03-10-08 20:30 Arka Gdynia - Lechia Gdansk (Podwójna szansa) 1X 1,17 03-10-08 20:00 FC Metz - CS Sedan Ardennes (Podwójna szansa) 1X 1,10 03-10-08 20:30 Finn Harps - St. Patricks Athletic (Podwójna szansa) X2 1,16 03-10-08 20:30
Witam, wczorajszy dzień okazał się niezwykle udany W końcu udało się trafić typy na UEFA co dotychczas było czymś niespotykanym w moich typach. Szacunek dla LECHa za walkę do końca. Tylko drżyny prowadzone przez Franciszka Smudę tak potrafią wygrywać Na dzień dzisiejszy typy są następujące Buk : Bah
AZ Alkmaar - Sparta Rotterdam (Typ) 1 1,40 RSC Anderlecht - Excelsior Mouscron (Typ) 1 1,35 03-10-08 20:30 Arka Gdynia - Lechia Gdansk (Podwójna szansa) 1X 1,17 03-10-08 20:00 FC Metz - CS Sedan Ardennes (Podwójna szansa) 1X 1,10 03-10-08 20:30 Finn Harps - St. Patricks Athletic (Podwójna szansa) X2 1,16 03-10-08 20:30
Inter Mailand - FC Bologna (Typ) 1 1,20 04-10-08 20:30 FC Bayern München - VFL Bochum (Typ) 1 1,25 04-10-08 15:30 Sunderland AFC - Arsenal FC (Podwójna szansa) X2 1,11 04-10-08 16:00 Blackburn Rovers - Manchester United X2 1,11 04-10-08 18:30 Tur Turek - Widzew Lodz X2 1,09 04-10-08 15:00
Inter Mailand - FC Bologna (Typ) 1 1,20 04-10-08 20:30 FC Bayern München - VFL Bochum (Typ) 1 1,25 04-10-08 15:30 Sunderland AFC - Arsenal FC (Podwójna szansa) X2 1,11 04-10-08 16:00 Blackburn Rovers - Manchester United X2 1,11 04-10-08 18:30 Tur Turek - Widzew Lodz X2 1,09 04-10-08 15:00
Witam , wczoraj niestety się nie udało trafić. Zawiódł Bayern, który prowadząc 3:1 do 83 minuty dał sobie strzelić 2 gole w przeciągu jednej minuty. Mam nadzieję, że dzisiejsze typy okażą się szczęśliwsze :
Witam , wczoraj niestety się nie udało trafić. Zawiódł Bayern, który prowadząc 3:1 do 83 minuty dał sobie strzelić 2 gole w przeciągu jednej minuty. Mam nadzieję, że dzisiejsze typy okażą się szczęśliwsze :
No no widzę, że całkiem dobrze Ci idzie... Wczorajsze "1-ligowe" pewniaki nie zawiodły i kolejna kasa w kieszeni... Ale i tak największe wrażenie wywarł na mnie twój pierwszy kuponik... Trafić ako 51 Ja jeszcze w mojej "karierze" takiego nie trafiłem i jestem w szoku...Zresztą mam nadzieję, że zechcesz zagościć tu na dłużej i zapraszam do udzielania się na forum... Nie tylko w tym dziale Życzę kolejnych wygranych Pozdrawiam
Witam !!! Dzięki yaras_ za 1 wpis i miłą uwagę Oczywiście w miarę możliwośći będę starał się bardziej uczestniczyć w życiu forum i podawać nie tylko postawione przez siebie typy, które na dzisiejsze eleminacje do MŚ prezentują się następująco :
Witam !!! Dzięki yaras_ za 1 wpis i miłą uwagę Oczywiście w miarę możliwośći będę starał się bardziej uczestniczyć w życiu forum i podawać nie tylko postawione przez siebie typy, które na dzisiejsze eleminacje do MŚ prezentują się następująco :
Witam wszystkich w ten piękny niedzielny poranek dzięki fantastycznemu startowi Roberta Kubicy. Warto było wstać tak wcześnie jak na Niedziele. Co do wczorajszych typów to wynik Austrii całkowicie mnie rozbroił. Zły jestem na siebie ponieważ miałem wybierać pomiędzy Grekami a Austriakami na handi i jak widać niestety wybór nie był trafny. Szkoda ... najwidoczniej Austriacy nie potrafią się jeszcze na tyle zmobilizować na Wyspiarzy Owczych ,choćby tak jak na Francję. Na Holendrów jestem mniej zły, bo właściwie zrobili swoje, ale liczyłem, że Islandczykom uda się choć raz trafić .... No nic , ale co Cie nie zabije to Cie wzmocni W następnym poście wrzucę swój dzisiejszy kupon i potem postaram się zrobić małe podsumowanie dotychczasowych kuponów
Pozdrawiam
_________________ Co Cie nie zabije to Cie wzmocni
* Po wczorajszych zwycięstwach Argentyny oraz Paragwaju, liczę że Brazylia nie pozwoli na odskoczenie rywalom, a tylko zwycięstwo pozwoli złapać oddech z prowadzącą dwójką. Poza tym dwa ostatnie mecze między obiema drużynami w Wenezueli zakończyły się zwycięstwem Canarinhos
GKS Katowice - Stal Stalowa Wola (Typ) 1 2,05 12-10-08 11:30
* Liczę w końcu na przełamanie się drużyny z Katowic, niby skład jest dobry pozwalający liczyć na spokojne środkowe w miejsce tabeli. W ostatnim meczu u siebie przegrana w końcówce z Łęczną, liczę że tym razem Gieksa nie zawiedzie swoich fanów i dowiezie zwycięstwo do końca. Stalowa Wola ostatnie 4 mecze wyjazdowe do tyłu. W zeszłym sezonie 2:0 dla Gieksiarzy.
* Tur u siebie z ostatnich 5 meczy : X, 2, 2, X, X więc liczę, że będzie zachowana ciągłość i uda się Podbeskidziu wygrać. Zakładam skromne 0:1 Drużyna po chwilowej zadyszce w ostatnim meczu pokazała w końcu swoje umiejętności rozbijając Jastrzębie 4:0 Mam nadzieję, że będąc w takim gazie dadzą radę obronie Turu i wyjadą z Turku z tarczą.
Pozdrawiam
* Po wczorajszych zwycięstwach Argentyny oraz Paragwaju, liczę że Brazylia nie pozwoli na odskoczenie rywalom, a tylko zwycięstwo pozwoli złapać oddech z prowadzącą dwójką. Poza tym dwa ostatnie mecze między obiema drużynami w Wenezueli zakończyły się zwycięstwem Canarinhos
GKS Katowice - Stal Stalowa Wola (Typ) 1 2,05 12-10-08 11:30
* Liczę w końcu na przełamanie się drużyny z Katowic, niby skład jest dobry pozwalający liczyć na spokojne środkowe w miejsce tabeli. W ostatnim meczu u siebie przegrana w końcówce z Łęczną, liczę że tym razem Gieksa nie zawiedzie swoich fanów i dowiezie zwycięstwo do końca. Stalowa Wola ostatnie 4 mecze wyjazdowe do tyłu. W zeszłym sezonie 2:0 dla Gieksiarzy.
* Tur u siebie z ostatnich 5 meczy : X, 2, 2, X, X więc liczę, że będzie zachowana ciągłość i uda się Podbeskidziu wygrać. Zakładam skromne 0:1 Drużyna po chwilowej zadyszce w ostatnim meczu pokazała w końcu swoje umiejętności rozbijając Jastrzębie 4:0 Mam nadzieję, że będąc w takim gazie dadzą radę obronie Turu i wyjadą z Turku z tarczą.
Pozdrawiam
Katowice i Brazylia zgodnie z planem, niestety Podbeskidzie zawiodło a Tur zaskoczył. Brawa dla nich
Stawka na zakład: 10.00 PLN Ewentualna wygrana: 1128.34 PLN
Pozdrawiam
Wczorajszy pociąg to kompletna klapa jak dla mnie a to co pokazała Portugalia a właściwie czego nie pokazała to prawdziwe anty Mistrzostwo Świata. najwidoczniej Queiroz nadaje się tylko na 2 trenera bo jako pierwszy nie za bardzo mu idzie No nic cieszę się, że w ten week powracają już ligi europejskie i więcej meczy do obstawienia i większa szansa na ogranie buków
Pozdro
2008-10-21 20:45 Manchester United - Celtic Glasgow 1 1.20 2008-10-22 20:45 FC Basel - FC Barcelona 2 1.40 2008-10-22 20:45 Chelsea FC - AS Roma 1 1.40 2008-10-21 18:30 FC Zenit St. Petersburg - BATE Borisov 1 1.25 2008-10-22 20:45 Inter Mediolan - Anorthosis Ile goli? Więcej niż 1,5 1.20 2008-10-21 20:45 Villarreal FC - Aalborg BK Ile goli ? Więcej niż 1,5 ? 1.20 2008-10-21 20:45 Juventus - Real Madryt X2 1.35
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group