Frolunde i NEC tez mam na swoich kuponach, wiec mysle ze to wejdzie bez problemu... Stoke na ostatnich 10 meczow z Luton ma 7 zwyciest 1 remis i 2 porazki, a jezeli chodzi o spotkania w Championship to 2 zwyciestwa i remis, tez o tym myslalem ale odstraszylo mnie ze w ostatnich 6 meczach ligowych Stoke 1zw, 3rem, 2por, choc Luton nie lepiej 1zw, 2rem, 3por, wiec mysle ze powinno wejsc... nad Sochaux tez sie zastanawialem ale cos mi tu remisem smierdzi i Le Mans jest w lepszej formie ostatnio, a co do takich druzyn jak Bayern czy Real, albo chocby dobry przyklad Milan, to boje sie takiego czegos obstawiac, bo takim nie wiadomo co moze strzelic, ale niby powinni wygrac... choc ostatnio w DFB Pokal w grudniu jezeli chodzi o Bayern bylo Aachen 4:2 Bayern, no ale to liga...
Pozdrawiam...
_________________ W ?yciu trzeba p?yn?? pod pr?d. Z pr?dem p?yn? tylko ?mieci…
TWK Innsbruck - Liwest Linz 2.15 Willem II Tilburg - ADO Den Haag 1.85 RBC Roosendaal - BV Veendam 1.60
System Trixie Stawka ca?kowita 10 Max wygrana 41,80
Kupony na dzi?:
Alemannia Aachen - FC Bayern Monachium 1.60 Stoke City - Luton Town 1.65 Fr?lunda - Link?ping 2.00
System Trixie Stawka ca?kowita 11,70 Max wygrana 42,25
Real Madryt - Betis 1.52 FC Sochaux Montbeliard - Le Mans UC 72 1.95 NEC Nijmegen - RKC Waalwijk 1.65
System Trixie Stawka ca?kowita 20 Max wygr. 67,90
Bardzo mile widziane komentarze
Witam,
NEC jak dla mnie wchodzi - to dobry typ jakbym mia? szacowa? wg skali 1-10 da?bym 10, Real Madryt jest dzi? faworytem i powinien ten meczyk wygra? na luzie tym bardziej, ?e Betis na wyjazdach s?abiutki, jedynie w czym upatruj? szans? Kr?lewskich na pora?k? b?dz remis to to ?e 20 lutego podejmuj? u Siebie Bayern Monachium i zapewne ten mecz dla nich b?dzie nieco wa?niejszy...Je?li Capello desygnuje do wyj?ciowej 11 zawodnik?w 1 planowych to Real bez dw?ch zda? wygra dzi?. Co do Francji to wstrzymam si? od komentarza gdy? nie typuj? tej ligi raczej i nie chc? zbi? z "tropu" Ale ja bym tutaj da? x2 - taki typ na czuja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group