Witam wszystkich, Jestem tutaj nowy, aczkolwiek mam spore doświadczenie jeżeli chodzi o grę w zak. bukmacherskich. Najczęściej gram na Bwin, BetGun oraz Bet-at-home. Jeśli chodzi o buki naziemne, goszczę u Profesional.
Wczorajszy singiel:
Mecz: Racing Genk - Anderlecht Bruksela Rodzaj zakładu: 1X2 Typ: X Kurs: 3.15 (Profesional) Stawka: 50,- Przewidywana wygrana: 141.75,-
Ostatnio zmieniony przez Hiszpan 2007-10-23, 15:34, w całości zmieniany 12 razy
Po krótkiej pauzie spowodowanej wyjazdem do Norwegii oraz problemami ze sprzętem postanowiłem z 'małym' opoźnieniem podsumować wszystkie podane, a zarazem zagrane przeze mnie kupony, które umieściłem na forum. Także wracam do dalszego typowania :cwaniak1:
Podsumowanie powyższych kupnów:
Hiszpan napisał/a:
Mecz: Racing Genk - Anderlecht Bruksela Rodzaj zakładu: 1X2 Typ: X Kurs: 3.15 (Profesional) Wynik: 1:1 Stawka: 50,- Wygrana: 141.75,-
Co do Valenci nie byłbym pewien jej awansu. Według mnie underowy mecz cos koło remisu ustawiający Valencie w dogodnej sytuacji. Jednak Chelsea moze powalczyc jak dla mnie no bet jenak trzymam kciuki.
p.s. widze ze grasz bardzo przemyslane typy i niezle na tym wychodzisz. pozdro i nie zwracaj uwagi na takie wypowiedzi jak tego Tretera....
Co do Valenci nie byłbym pewien jej awansu. Według mnie underowy mecz cos koło remisu ustawiający Valencie w dogodnej sytuacji. Jednak Chelsea moze powalczyc jak dla mnie no bet jenak trzymam kciuki.
p.s. widze ze grasz bardzo przemyslane typy i niezle na tym wychodzisz. pozdro i nie zwracaj uwagi na takie wypowiedzi jak tego Tretera....
ahhh... szkoda Valencii, szkoda kuponu... no coż, ale gramy dalej! W kwestii płytkich komentarzy Pana Tretera - nie upadłem jeszcze tak nisko, aby przejmować się wypowiedziami ludzi jego pokroju.
gratuluje typów.Sam z tego skorzystałem oprócz piłki ręcznej i ładnie weszło. Tak jak przeglądałem wszystkie twoje typy to widze ,że jesteś nie zły typer
Mecz: AZ Alkmaar - Heerenven Rodzaj zakładu: 1X2 Typ: 1 Kurs: 1.40
Mecz: Newcastle Utd - Chelsea Londyn Rodzaj zakładu: 1X2 Typ: X Kurs: 4.00
Stawka: 50,- Przewidywana wygrana: 584.64,-
-------------------------
Edit/Whooo... niewiele brakowało do zainkasowania kolejnych $$$. Szkoda tylko, że PSV straciło gola w samej końcówce na 1:1, bo byłby na prawdę cudowny ten zakład
Ostatnio zmieniony przez Hiszpan 2007-04-27, 15:20, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group