Wysłany: 2007-02-16, 12:40 Re: zrobilem taki kupon co o nim myslicie
maRsjan1991 napisał/a:
witam!! byBem dzisiaj w profesjonale i postawilem taki kupon!! co o nim myslicie??
1.INTER M. - CAGLIARI 1 1.18 2.EMPOLI - AS ROMA 02 1.16 3.WOLFSBURG- SCHALKE 2 1.91 4.HERTHA - MAINZ 1 1.57 5.ABERDEEN - CELTIC 2 1.76 6.HERACLES - PSV 2 1.37 7.MAN. U. - READING 1 1.29 8.PORTO - NAVAL 1 1.25 AKD KURS: 15.98 STAWKA:5zl EWK WYGRANA :71.90zl JESZCZE RAZ PROSZE PISZCIE KOMENTARZE DO TEGO POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Witam,
No niestety ale marnie to widz?, mimo tego, ?e wybra?e? faworyt?w na ten kupon to i tak uwa?am, ?e szanse s? niewielkie z co najmniej 2 powod?w, jak zauwa?y? poprzedni u?ytkownik, za du?o zdarze? wrzuci?e? na kupon - optymalnie powinno si? wrzuca? 2-3 zdarze?, wiem ako z takiego kuponu nie wygl?da tak imponuj?co jak te Twoje tutaj w granicach 70 ale jest pewniejszy zysk. Co do meczy... To tak nie podobaj? mi si? typy z Bundesligi oraz typ na Celtic - nie twierdze ?e wszystkie nie wejd? aczkolwiek Bundesliga cz?sto ko?czy si? "ciekawymi" wynikami i z zasady j? opuszczam a co do Celticu to s? na Swoim podw?rku faworytem gdzie tylko si? pojawi? a prawda jest taka, ?e z tak? przewag? punktow? mog? Sobie pozwoli? na przej?cie obok meczu oszcz?dzaj?c najlepszych graczy, by przygotowa? si? lepiej do meczu z "wielkim" Milanem, kt?ry na dzie? dzisiejszy jest dla nich priorytetem.
no spoko!! w STSie gostek postawil 23 mecze za 20zl i wygral dokladnie 23 562.70zl wiem ze to sie nazywa szczescie. ale dziekuje opinie
No tak wygra? ?adn? kwot?, tylko ciekawe ile takim systemem gry pieni?dzy tam zostawi? Wiesz, to jest Twoja kasa i Twoja decyzja aczkolwiek bezpieczniej jest gra? maksymalnie 3 zdarzenia na kupon, bo jest wi?ksze prawdopodobie?stwo wygranej.
Osobi?cie b?de bardzo rad je?li Ci ten kupon wejdzie
jak dla mnie dwa ci??kie mecze to HERTHA - MAINZ i ABERDEEN - CELTIC. Nie jestem jakos zbytnio przekonany do zespo?u z Berlina kt?ry wymecza swoje spotkania,no i ten Celtic,obawiam sie ze priorytetem dla nich jest mecz z Milanem,wiec w spotkanie ligowe nie musza wkladac az tyle si?,maj?c na dodatek 19 pkt przewagi nad 2 miejscem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group