Przeglądałem sobie forum i tak natrafiłem na grupy Mam kilka pytań z tym związnych. A więc co się dzieje z modami: sts_obstawki, tomilee i Waśka? Może trzeba by pomyśleć nad ich zmianą bo dawno żadnego na forum nie widziałem :pytanie: I co to jest ta grupa VIP? Przeczytałem że jest to grupa gdzie są tylko zasłużeni dla forum członkowie a wiem że jest tam jeden user który ani jednego posta nie napisał. Jedynym autorytetem tam może być Alain. Z góry dzienx za odpowiedzi
Ostatnio zmieniony przez DAMYAN 2005-11-27, 14:23, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2005-11-27, 19:30 Re: Kilka pytań
DAMYAN napisał/a:
Przeglądałem sobie forum i tak natrafiłem na grupy Mam kilka pytań z tym związnych. A więc co się dzieje z modami: sts_obstawki, tomilee i Waśka? Może trzeba by pomyśleć nad ich zmianą bo dawno żadnego na forum nie widziałem :pytanie: I co to jest ta grupa VIP? Przeczytałem że jest to grupa gdzie są tylko zasłużeni dla forum członkowie a wiem że jest tam jeden user który ani jednego posta nie napisał. Jedynym autorytetem tam może być Alain. Z góry dzienx za odpowiedzi
O grupie VIP to nawet ja nie słyszałem . To z pewnością BPL w swoich kilku postaciach. Nie powinniśmy też ( moim zdaniem ) dyskutować o tym kto powinien zostać modem, a kto nie. W końcu jest to forum BPL-a, a my jesteśmy tylko gośćmi.
ps. Dzięki Ci Boże, że nie jestem VIPem czy modem
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-28, 12:42
Jest tajna ranga a za co przyznawana to kto by tam pamietal
Nowych modow narazie nie trzeba, jakby bylo trzeba to grupa trzymajaca wladze dalaby mi znac
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2005-11-28, 12:44, w całości zmieniany 2 razy
Ja nie mówię że zaraz nowych masz ustalać ale coś z tymi zrobić którzy praktycznie są niespotykani na forum od dłuższego czasu Ale to nie moja sprawa, rób co chcesz
Wysłany: 2005-11-28, 13:00
Rozne rzeczy ludziom moga wypasc....jedynie sts_obstawki ma moda z urzedu to leń i sterydy mu z glowa zle zrobily, zaczal sie udzielac na www.dyskusje.katolik.pl chyba tam na moda ma chec
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2005-11-28, 13:04, w całości zmieniany 2 razy
Kolego jestem tu od 2 dnia powstania forum wiec nie przesadzaj; mozesz wziac pod uwage ze nie kazdy siedzi w domu pol dnia lub ma w pracy kompa z dostepem do netu. Niektorzy sie uczą, pracują...poza tym udzielam się intensywnie na 3 forach sportowych (to niestety odwiedzam rzadziej) Glownie jestem tu od sprzatania, pilnowania aby nie bylo syfu , niepotrzebnych klotni ble ble
Zebys Ty jeszcze sprzatal A Ty potrafisz tylko dawac warny zasluzonym uzytkownikom forum za nic
\ moim zdaniem to przydałoby się tu ostrzeżenie za obrażanie moda ;)
Hmmm.... W stawie pomiędzy Szopienicami a Sosnowcem kąpie sie facet. Brzegiem idzie dziadek i krzyczy : synek niy chłeptej tyj wody bo sie otrujesz. Facet nic - pływa dalej. Dziadek znowu : synek niy chłeptej tyj wody bo sie otrujesz. Facek wystawia łeb i mówi - PROSZĘĘĘ? Dziadek, a pływej se pływej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group