Wysłany: 2008-02-28, 14:54 KNVB Cup - Puchar Holandii 2007/2008
Spotkanie: Feyenoord - Zwolle Typ: over 2.5 Kurs: 1.35 Expekt Analiza: Mały dziś wybór z piłki, wiec wybrałem ten mecz, bo mnie czas goni ..za 1 malo placa. handi sie boje bo to puchar, ale over raczej bankowy, choc kurs też cieniutki
Over dlatego że:
-Feyenoord radzi sobie w pucharach bardzo dobrze i strzela sporo bramek. Ostatnie mecze: Deurne - Feyenoord(0-4) i Feyenoord -Groningen(3-1)... -Zwolle też w dobrej formie strzeleckiej. Ostatnie 4 mecze na wyjeżdzie to 2 zwyciestwa i 2 remisy przy bilansie 9:5. Biorąc pod uwagę jeszcze ostatnie zwyciestwo u siebie 7:0 z Maastricht, możemy byc pewni że portowcy nie oleją meczu -Ostatni mecz między tymi drużynami w 2005 roku skończył sie wynikiem 7:1 dla Feyenoordu -Portowcy powołani w ligowym składzie na mecz. -90% meczy w pucharze holandii kończy się overami ..zresztą w lidze podobnie -‘We’re still in the competition, so we can win the cup and we have to go for it,’ powiedział Van Marwijk. -To będzie walka na całego..myślę, że 3-1 minimum
Polecam U naziemnych kurs około 1.45
Ostatnio zmieniony przez nelson 2008-02-28, 22:33, w całości zmieniany 3 razy
Mecz, w którym jest jeden i to wielki faworyt drużyna gospodarzy. Obcnie zajmują 3 miejsce w lidze holenderkiej, tracąc do lidera PSV 11pkt. Co ewidentnie pokazuje, że tytuł mistrzowski w tym sezonie jest daleko, dlatego drużyna gospodarzy będzie sie starała zdobyć chociażby na pocieszenie Puchar holandii. Feyenoord zmoblizowany, u siebie rzadko kiedy traci punkty. Zwolle to drugoligowiec, zajmujący drugą lokatę, z małą stratą do lidera bo tylko 5pkt. Zwolle w meczach wyjazdowych nawet na wyjazdach spisuje sie przeciętnie, a grając na terenie mocnego rywala do tego rywala, który jest lepszy, któremu wygrana jest potrzebna, tam wiedzą, że przegrac nie mogą. Sądzę, że pomimo, że jest to puchar to Feyenoord pokaze klasą jak to mialo miejsce za ostatnich meczów, kiedy to wygrali dość wysoko 7:1, 3:0, 3:1. Mysle, że Feyenoord nie odpuści, ze udowodni swoją wyższość nad rywale, bo klas,a potencjał, kibice, wszystko przemawia na ich korzyść, ciężko sie doszukać jakichkolwiek plusów na stronę gości, przynajmniej ja takich nie widze.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group