Również gratuluje wszystkim nagrodzonym , niektórym polecam ochłonąć, może przespacerować się. Mam nadzieje, że jak "Ci" niektórzy już ochłoną, to będą się w miesiącach wakacyjnych (gdy za pisanie analiz kasy nie będzie) też równie chętnie udzielać się na forum i służyć reszcie swoimi przemyśleniami Pozdrawiam
Są przecież jasne reguły, kto ma wiecej analiz ten wygrywa chyba ze ma dużo gorszą skutecznosc od osoby ktora ma mniej analiz. Ja napisałem 107 analiz i miałem 75,95% skuteczności, duncan napisał 90 analiz i miał niecałe 50% skuteczności więc nie podlega dyskusji kto powinien być na wyższym miejscu nie lepiej napisać że wolisz dać swojemu podwładnemu nagrode tylko wymyślać jakieś brednie że moje analizy z piłki są słabe tragedia
nie lepiej napisać że wolisz dać swojemu podwładnemu
większej głupoty dawno nie przeczytałem
blancik napisał/a:
brednie że moje analizy z piłki są słabe
są, poszedłeś na masówkę
blancik napisał/a:
spójrz na te jednozdaniowe analizy duncana
po co "lać wodę" skoro sprawa jest oczywista, fakt można pisac o rankingu, pogodzie, godzinie gry, a w przypadku piłki opisać tabele...tylko po co?
Jesteś śmieszny i tyle. Nikt nie ma pretensji tylko Ty. I na tym poście zakończe już dyskusje z Tobą na ten temat, bo na takim poziomie, jak prezentujesz dyskutować po prostu się nie da...Zazdrość i zero samokrytyki.
Wysłany: 2007-07-02, 14:30
Blancik zachowujesz się jak dziecko Nagrody rozdane,trzeba się pogodzić z werdyktem i koniec a nie stękać .Zajmij się pisaniem analiz na lipiec lepiej .Tyle z mojej strony.
Blancik zachowujesz się jak dziecko Nagrody rozdane,trzeba się pogodzić z werdyktem i koniec a nie stękać .Zajmij się pisaniem analiz na lipiec lepiej .Tyle z mojej strony.
Jakim werdyktem? zwykłe oszustwo, nie oszukali tylko mnie ale też samego sponsora. To tak jak bym wziął sobie załozył forum, na moderatorów dał swoich koleżków i w konkursie nagradzałbym ich paranoja
to co z tego ze moderator jakby ktos inny zamiast duncana byl przed toba tez bys plakal wez sie w koncu zamknij dzieciaku bo zalosny jestes a od oszustow sobie kolegow wyzywaj, ban
analizy innych byly lepsze moze wedlug ciebie nie ale wedlug nas tak i dlatego tak to wyglada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group