Wydaję mi się że myBet przesadziło z minimum graczy do tych turków. Przy puli dodanej 50$ może się nie znaleźć 25 osób chętnych do gry, a co za tym idzie liga nie dojdzie do skutku, szkoda... Miejmy nadzieję że się mylę i liga wystartuje.
Bo to ma być liga, a nie gra w 5 osób. Jeśli nie ma 25 chętnych na turek z wpisowym aż 2.2$ no to sorry nie mamy o czym rozmawiać i więcej nic z pokera nie będziemy organizować. Do freerolla 50$ pewnie byłoby z 40+ chętnych Później są też inne turki z 75 i 100 dodanymi oraz freerolle jak w terminarzu... 25 osób jest ok ale jak widać takie wielkie wpisowe przeraża
Bo to ma być liga, a nie gra w 5 osób. Jeśli nie ma 25 chętnych na turek z wpisowym aż 2.2$ no to sorry nie mamy o czym rozmawiać i więcej nic z pokera nie będziemy organizować. Do freerolla 50$ pewnie byłoby z 40+ chętnych Później są też inne turki z 75 i 100 dodanymi oraz freerolle jak w terminarzu... 25 osób jest ok ale jak widać takie wielkie wpisowe przeraża
Może nie przeraża ale nie przyciąga. Wydaję mi się (o ile istnieje taka opcja) że dobrym pomysłem była by rezygnacja z freerolli i kilku turków z BI, a w zamian za to zrobić powiedzmy 5,6 spotkań z wyższą pulą dodaną i wpisowym 5,5$-11$. Wtedy powinno się zebrać te 25 osób bo pule staną się atrakcyjne. To taki mój pomysł na tą ligę.
P.S. Jakiś czas temu był turniej dla forum na myBet z pulą dodaną 250$ i nie było problemu z minimum graczy, dlatego ucięcie kilku turniejów i powiększenie pul m.in poprzez większe BI uczyni ligę bardziej atrakcyjną.
Podkreślam, że to tylko moje zdanie i nie wszyscy muszą się z nim zgodzić
Wydaję mi się (o ile istnieje taka opcja) że dobrym pomysłem była by rezygnacja z freerolli i kilku turków z BI, a w zamian za to zrobić powiedzmy 5,6 spotkań z wyższą pulą dodaną i wpisowym 5,5$-11$. Wtedy powinno się zebrać te 25 osób bo pule staną się atrakcyjne
Nic by to nie dało, a nawet jeszcze mniej by było ludzi
W temacie zapisało się 28 osób, wystarczy żeby zagrali, a nie dawali sobie posta ot tak i by było ok
Zresztą nie zapisałeś się, a najwięcej masz do powiedzenia...
Po prostu nie będzie więcej turniejów ogólnodostępnych, tylko dla wybranych 10-15 osób i tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group