Wysłany: 2007-02-22, 13:19 [KZ] Ważne informacje odnośnie działu
Witam
*Każdego usera obowiązuje znajomość regulaminu i zasad tego działu *W tematach gdzie dozwolone są komentarze proszę o kulturalne i coś wnoszące do tematu uwagi!! *Każdy komentarz z tematu gdzie user nie życzył sobie komentarza będę usuwał od razu *Jeśli ktoś chcę zamknąć swój temat z typami wysyła mi PW z linkiem do tego tematu i zakłada nowy
Cytat:
Widze że grasz to co ja Ja jeszcze uzuełniłem o jeden meczyk. Powodzenia Tobie i sobie
To przykład komentarza za który można dostać ostrzeżenie!!!
Komentowanie jest dozwolone ale komentarz musi wnosić coś do tematu!!!
_________________ Wódka nie rozwiąże Twoich problemów...z drugiej strony mleko też nie!!
Ostatnio zmieniony przez BePe 2010-02-26, 22:07, w całości zmieniany 5 razy
Aby uniknąć edycji i usuwania nietrafionych kuponów opcje te zostały wyłączone. Kupony rozliczamy za pomocą opcji Cytuj. Jeżeli ktoś się pomylił w poście niech napisze kolejny post z info, że poprzedni do usunięcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group