Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

BONUS 120 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Typy i Kupony » Nasze Kupony » LARGO zaczyna grać
LARGO zaczyna grać
Autor Wiadomość
Largo

Tematy: 2

Wysłany: 2005-06-25, 17:10    

dobra postawiłem na SD i na LAA nie zamieszczam już kuponów bo nie mam czasu ... na koncie tylko 22 złote :/ ciekaw co bęidze jak pzregram :( trzymamy kciuki dzisiaj o 22 :) za SD :D

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

Largo

Wysłany: 2005-06-26, 07:31    

ufff ;D

KUPON 1
Los Angeles Angels - Los Angeles Dodgers (1.66)
stawka 20
ewentualna wygrana 33,40 +10 :))

Kupon 2
San Diego Padres - Seattle Mariners (1.48 ) :))
stawka 70
ewentualna wygrana 103,6 (tutaj grałem już o zwrot kosztów większość się zwróciła )

stan konta po wszysztkich grach 159 a na początku 120 :) powolutku do przodu :)

mc_sztefan

Wysłany: 2005-06-26, 08:50    

Widze ze tez dobra noc u Ciebie... ja stalem na skraju bankructwa naszczescie powoli wychodze na prostą (jeszcze 30 zł :wsciekly: )
Pozdrawiam i gratuluje...
PS. Uwazaj przy takich zasobach finansowych na grę na dwa szlaki! Jest bardzo niebezpieczna i czesto konczy sie bankructwem :krzeslo:

Largo

Wysłany: 2005-06-26, 09:06    

no masz racje wczoraj o mało serca nie zostawiłem przed tym monitorem jak w ciągu kulku minut z 8-1 zrobiło sie 8-5 :D musze to zmienić :) i bardziej sie wciągnąć w tą gre :)

a co d oTwojej straty to spoko niedlugo będizemy pływać w milionach :D beidzmey jeść kawior kąpać się w szmpanie mieszkać w willi z basenem i groźnym psem :D :D

a co do SD to chyba z nimi kończe już nie będą ciągneli tak dobrze ... tak samo LAA teraz ma bardzo długą serie LAD już przegrało z nimi 2 razy to może dzisiaj będą chcieli wygrać zobaczymy tak samo było jak SD grało z LAD po dwóch wygranych LAD zaczeło wygrywac ... może tutaj będize podobnie :D

Largo

Wysłany: 2005-06-26, 17:17    

no i dzisiaj troszeczke zaszalałem :)

KUPON 1
Philadelphia Phillies - Boston Red Sox (1.96) :))
stawka 10
ewentualna wygrana 19,6 +10

KUPON 2
New York Yankees - New York Mets (1.47) :))
stawka 15
ewentualna wygrana 22,05 +10
KUPON 3
Los Angeles Angels - Los Angeles Dodgers (2.40) :wsciekly:
stawka 10
ewentualna wygrana 24,1

KUPON 4
Cleveland Indians - Cincinnati Reds (1.58) :))
Washington Nationals - Toronto Bluejays (1.72) :wsciekly:
stawka 10
ewentualna wygrana 27

no i zobaczymy mam nadzieje ze nie bardzo bierzecie przykład z tych typów :) bo dzisiaj pół dnia siedziałem i kombinowałem ... i teraz jak na to patrze to nie wygląda to zbyt dobrze :/ ale juz zostało to obstawione :)

naraize przerywam progresje ... musze sie troche podszkolić w tym sporcie głupotą było by przegrywanie pieniędzy nie mając pojęcia o tym sporcie :)

Largo

Wysłany: 2005-06-27, 07:16    

no dzisiejszej nocy zanotowałem mały plusik :) tak mały że sam go prawie nie zauważyłem :) teraz napewno już trzeba będize grać na wygraną LAD ... to juz chyba ostatni mecz z LAA .. tak więc moze pokażać cos rozsądnego :) no i ten BAL ... mam nadizeje zę dzisiaj się przełamie :)

Largo

Wysłany: 2005-06-27, 19:29    

nadal się jeszce troche bawie ale jak w końcu znajde to czego szukam to zobaczycie jak się wygrywa :P a teraz do sedna sprawy

KUPON 1
Texas Rangers - Los Angeles Angels (2.32) :wsciekly:
stawka 8
ewentualna wygrana 18,56 +10
uzasadnienie : LAA za dlugo wygrywa nie wiem czy jest zespół z porównywalnie tak długa dobrą poassa teraz gtrają na nie swoim terenie tak więc mogą się podtknąć ... choaicż wybrani pitchersi na to nie wsakzują ... lizce tutaj na niespodzianke

KUPON 2
Boston Red Sox - Cleveland Indians (2.53) :))
stawka 8
ewentualna wygrana 20.24
uzasadnienie : Boston ma teraz długą liste wygranych .... podobnie jak LAD ... ile mozna wygrywac a CLE po wczorejszym wygranym meczu dzisiaj będize liczyło na jeszce jedną wygraną tak więc mam nadizeje że dzisiaj to wlasńie będize niespodzianka ( na tych pitchersach się za bardzo nie znam ale mam nadizeje ze bedize dobzre --- narazie się ucze tego sportu )

KUPON 3
Los Angeles Dodgers - San Diego Padres :))
Baltimore Orioles - New York Yankees :))
Boston Red Sox - Cleveland Indians :wsciekly: (pomyliłem się przy obstawianiu )
Minnesota Twins - Kansas City Royals :))
Texas Rangers - Los Angeles Angels :wsciekly: ( a jednak przegrali :/ )
stawka 10
ewentualna wygrana 61,29
( to taki zakładzik 3z 5 :) mam nadizeje zę wejdzie :) nie psize uzasadnienia jeżęli coś będize niejasne to wyjaśnie :)

Largo

Wysłany: 2005-06-28, 07:25    

no i juz chyba wiem jak dlaj grać dzisiaj zwiększam bardzo stawke na przegraną LAA no bo kurde ile można wygrywać ... jeszce tylko nie wiem co z pitchersami .. ale to się potem doiem jak będą kursy :) ale chyba jest sense grania na przegraną LAA

SD LAD ....
tutaj chyba nie będzie większej niepodzianki prawdopodobnie dziisiaj LAD wygra mecz a potem znowu SD i ostatni mecz też wygra SD :) mam przynajmniej taką nadizeje :)

to by było na tyle więcej meczy nie bardzo mam czas przeglądac :)

Largo

Wysłany: 2005-06-28, 18:11    

no to dzisiaj kolejne mecze zrezygnowałem z SD Vs LAD .. bo mimo przeczucia ze wygra SD nie chce za bardzo kombinować :)

KUPON 1
Oakland Athletics - Seattle Mariners (2,29)
stawka 10
ewentualna wygrana 22,9
uzasadnienie : jak na OKLAND to też bardzo dluga seria wygrancyh :) wczoraj dzień przerwy to teraz muszą przegrać wprawdzie grają z drużyną które nie może się za bardzo chwalic swoimi sukcesami ale licze na cud :)

KUPON 2
Texas Rangers - Los Angeles Angels (2.16)
stawka 15
ewentualna wygrana 33,40
uzasadnienie :) ... no chyba nie musze tłumaczyć :D

KUPON 3
Florida Marlins - Atlanta Braves (2,87)
stawka 5
ewentualna wygrana 14,35
uzasadnienie : podobnie jak powyżej Floryda ciągnie ładnie ale też koniec ::) jeżlei nie dzisiaj to już jutro muszą przegrać :) a wydaje mi sie że ATLANTA będize głodna zwycięśt ostatnio tylko 2 zwycięstwa :)

i na koniec znowu jakiś sytemik .. o którym nie mam pojęcia tripex ... czy jakoś tak :)

KUPON 4
Baltimore Orioles - New York Yankees
Wybrani pitchers Ponson - Wang
MLB 2 1.82
St Louis Cardinals - Cincinnati Reds
Wybrani pitchers Mulder - Claussen
MLB 1 1.43
Oakland Athletics - Seattle Mariners
Wybrani pitchers Zito - Moyer
MLB 2 2.29

stawka 20
ewentualana wygrana 80,05

zobaczymy przez ostatnie dni wychodze albo na plus albo na minus ... ale to wysztko to wachaania w granicach 1 złotego :| tak więc stoje od dłuższego czasu w miejscu ..i niech się lepiej coś ruszy bo zaczynam się nudzić takim obstawianiem ... ( mam nadizeje zę nie ruszy się na gorsze :| )

Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Typy i Kupony » Nasze Kupony » LARGO zaczyna grać