TAQ wyczuwam w Twoich wypowiedziach zgryzote i gorycz. Jesli kibice Legii sa tacy wspaniali to dlaczego przychodza w mniejszej liczbie na mecze swojej druzyny niż Poznaniacy na Kolejorza. Powiesz, ze macie mniejszy stadion? Przeciez wy nawet swojego nie zapelniacie, wiec chyba nie w tym problem. No koniec napinki, ale musialem jakos zrownowazyc te prolegijne wypowiedzi. I sie TAQ nie denerwuj, bo :
mazi1984 napisał/a:
Brawo Jacek to dobra decyzja
_________________ Czy wygrywasz,czy nie....... Upierdole sie jak swinia!!!!!
Przeciez wy nawet swojego nie zapelniacie, wiec chyba nie w tym problem.
wy za to zapełniacie jak przyjedzie Legia... wiecej macie koszulek z napisem ze nie nawidzicie Warszawy niz w swoich barwach klubowych... i taka jest prawda że leczycie jakies kompleksy tym sposobem... zresztą ostatnio Legionisci pokazali co jest Dumą i Symbolem Poznania.... i nie chodzi tutaj o napinke tylko taka jest prawda, co jest pokazane na zdjeciach i co zauwazyli redaktorzy z gazet ze dla was wiecej znaczenia ma nienawisc do nas niz cała liga a to jest smieszne jak dla mnie...
I tym sposobem stracił u mnie szacunek, ktory zyskał za wystepy w reprze. Kolejny pajac od ktorego wali kurtuazja
Po ch** te deklaracje..:lol:
Kolego Iras przystopuj! Widocznie Jacek Bąk przemyślał głebiej sprawę i stwierdził, że nie ma przyszłości w klubie takim jak (L)egia Warszawa. Wszak pomnij na to, że ON z Poznania i okolic gdzie bursztynowy świerzop Brawo Jacek to dobra decyzja
Tu nawet nie chodzi o to że wybrał Wiedeń zamiast Warszawy, bo to byłbym w stanie zrozumiec (many many), gdyby nie to ze zarzekał sie ze bedzie grac w Legii i chce zakonczyc tu kariere Bąk mu w ryj Piniup no tak w Poznaniu zawsze jest komplecik szkoda tylko ze te wierne 27 tysiecy przychodzi raz do roku z wymalowanymi na twarzach przekreslonymi eLkami Ale ta nienawisc tylko nas buduje..:)) macie na nas wieksze cisnienie niz byscie mistrza Polski zdobywali i nie mow ze tak nie jest bo wystarczy poszperac na youtubie.. [/b]
oko koniec male sprostowanie tyko: "wiecej macie koszulek z napisem ze nie nawidzicie Warszawy niz w swoich barwach klubowych" 1. karnet mam od kilku lat i jeszcze ani razu nie widzialem na stadionie koszulki w stylu "nie nawidze legii" "i taka jest prawda że leczycie jakies kompleksy tym sposobem..." 2. Może i kiedys moglismy miec jakies kompleksy,ale mysle,ze teraz juzprzed nikim w Polsce nie musimy sie niczego wstydzic, a nawet mozemy byc z niektorych rzeczy dumni "zresztą ostatnio Legionisci pokazali co jest Dumą i Symbolem Poznania...." 3. Zapewne chodzi Ci o sektorowke, bo ja wiem czy symbolem Poznania sa pedofile i homoseksualiści, a już na pewno nie mezo . Zresztą wasze miasteczko większe, więc myśle, że i zboczen proporcjonalnie więcej "co jest pokazane na zdjeciach i co zauwazyli redaktorzy z gazet ze dla was wiecej znaczenia ma nienawisc do nas niz cała liga" 4.sorry,ale nie czytuje "Naszej Legii", choć pismo i u nas dostepne w empikach i nawet w dobrym nieuzywanym stanie (nie podarte, nie oplute, choc taka nienawisc)
A podsumowujac mysle ze wlasnie takie male"święte wojny" w polskiej lidze dodają własnie tego "kolorytu polskiej pilce"(zapewne wiesz o co mi chodzi) no i obylo sie bez zadnej pojechanki tak zeby mozna zakonczyc temat PS: zobaczymy TAQ jak dlugo wytrzymasz bez napinania, czas mierzony od teraz pozdr
Piniup no tak w Poznaniu zawsze jest komplecik szkoda tylko ze te wierne 27 tysiecy przychodzi raz do roku z wymalowanymi na twarzach przekreslonymi eLkami Ale ta nienawisc tylko nas buduje..:)) macie na nas wieksze cisnienie niz byscie mistrza Polski zdobywali i nie mow ze tak nie jest bo wystarczy poszperac na youtubie.. [/b]
widocznie za malo szperalem pozdr tez dla drugiego legionisty
dobra bo juz chce isc spac: 1. fota: Nie znam go, chyba goscinnie kibic Polonni przyjechal 2. fota: To jest choroba skóry u tego czlowieka i tu akutrat powinienes mu wspolczuc bo nie wiadomo czy z tego wyjdzie, chyba przeszczep z posladkow mu beda musieli zrobic 3 fota: To sie nie liczy, wy tez macie takie transparenty
TAQ z twoich wypowiedzi wynika ze tylko my was nie nawidzimy a wy nas mile u siebie przyjmujecie i nie mozecie sie nadziwic naszych reakcji. Chyba tak nie jest, bo u was mialem przyjemnosc byc. (Chocby reakcja po przez Lecha zdobyciu puchar polski, w czasie wreczania medali)
Twoja odpowiedz to nie byla napinka, wiec sie nie martw, czas liczymy dalej
Wysłany: 2007-06-13, 13:06
W pojedynku Legia kontra Lech, zdecydowanym zwycięzcą jest
_________________ "Jeszcze nigdy tak nie byÂło,Âżeby jakoÂś tam nie byÂło." JĂłzef Szwejk
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-13, 13:20
piniup napisał/a:
3. Zapewne chodzi Ci o sektorowke, bo ja wiem czy symbolem Poznania sa pedofile i homoseksualiści, a już na pewno nie mezo . Zresztą wasze miasteczko większe, więc myśle, że i zboczen proporcjonalnie więcej
No to mamy rozstrzygniecie Piniup szkoda tylko ze na meczach z nami wiekszosc waszego dopingu to doping anty.Nawet jak nas nie ma to np na meczu z Odra pokazujecie swoje kompleksy . U nas ograniczamy sie tylko do dopingu własnej druzyny (coprawda zdarzaja sie sporadyczne wrzuty ,wyjatkiem był mecz z Widzewem,gdzie było ich troche wiecej , ale to pewnie przez to ze Widzew zawitał do nas po długiej przerwie ) http://youtube.com/watch?v=zLgBs1Yfw7Q http://youtube.com/watch?...related&search= http://youtube.com/watch?...related&search= Juz niechce mi sie nawet szukac slynnej "do nienawisci"
Pochwalić was moge za "Chorwackie" i 'Za lechem przemierzamy cały świat" bo nawet mi sie podobaja My niestety z dopingiem rownamy ku dołu ( chodzi tu głownie o doping na wlasnym stadionie... http://youtube.com/watch?v=EluZGg3JplE <= to juz nigdy nie wroci , do końca zycia zapamietam ten mecz... ), dobrze ze teraz chociaż nadrabiamy oprawami , bo jak mówie z dopingiem na własnym stadionie równamy coraz nizej..."Moda na Legie" wsrod gimnazjalistow ... Pozdro :cwaniak1:
Ostatnio zmieniony przez obst_Iras 2007-06-13, 17:20, w całości zmieniany 5 razy
A co do szalików anty to spotkałem sie jedynie z szalikiem anty polonia czy cos w tym stylu, ale nie były one robione na wieksza skale tak jak na Lechu (sprzedawane przed meczem z Legia za 40zł pod stadionem ), a jedynie ktos zrobił pare sztuk i szukał pajacow ktorzy kupia ten szajs na allegro...niestety paru kupcow sie znalazło
Ostatnio zmieniony przez obst_Iras 2007-06-13, 21:16, w całości zmieniany 2 razy
Nie lubię Legii bo ma kibiców niezbyt rozgarniętych i ch**** stadion Nie lubię Lecha bo się jarają stadionem i atmosferą jak ruski na gorącego ziemniaka
P.S.-1 I co?? P.S.-2 Zapomniałem,że temat moderowany a nie "Po godzinach"
_________________ Wódka nie rozwiąże Twoich problemów... z drugiej strony mleko też nie
dobra chwile czasu przed nocnym zakuwaniem wiec odpisuje z mila checia: "Piniup szkoda tylko ze na meczach z nami wiekszosc waszego dopingu to doping anty" Nie wiekszosc, ale fakt ze najglosniejszy, jednak to juz wina piknikow ktorzy przychodza tylko na mecz z wami i jaraja sie tym, ze moga kogos obrazic. taka specyfika. Co do kompleksow to naprawde nie mamy juz sie czego wstydzic, kibicowsko was przeciez o ile mnie pamiec nie myli, to w TMK wyprzedzilismy. Jestescie najmocniejsza ekipa w Polsce jesli chodzi o oprawy, przyznaje. W wyjazdach nadal silni, choc za nami. Jednak wlasnie frekfencja zaczyna u was zawodzic i niestety rownacie jak juz sam stwierdziles w dol choc nadal scisla czolowka w polsce. A teraz poza ogolnym tematem: 1. wielki szacun dla TAQa . Juz prawie 24 godziny bez napinki i sie zastanaiwm czy czasem go zle nie ocenilem.A moze nie znalazl tego tematu w HaydeParku nie,nie. szacunek TAQ 2. Darecki79: Ostatnio tylko Warka!!!!!!!!(oficjalnie) 3. marcin3322: "Dziennik" klamie w poznaniu nie ma juz zadnego geja, wyjechali do warszawy bo ktos im powiedzial, ze tam sa ludzie tolerancyjni. Chyba jednak wroca , a artykul dobry na maksa 4.Herr_Flick: Jak juz mowilem kolaga przyjechal z warszawy (kibic poloni) pobluzgac sobie na legie. A szalik to mu mama na drutach dziarga, podobno ma szeroki asortyment szali anty, ostatnio zamowienie na 20 szt anty Wigry Suwalki (tak tylko slyszalem) 5.czcz0r: my dwaj najlepsi w eliminacjach Pucharu Typerow a juz odpadlismy. Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie 6.Waciak: znam jednego z siedlec, wporzadku bo duzo pije, ale naprawde zabawnie zajazdza po ukrainsku, czy raczej bialorusku, wy wszyscy tam tak macie ?? pozdro dla wszystkich всево харошего для Седлец и жду ответа to dla waciaka, niech wie ze my nie ruski
6.Waciak: znam jednego z siedlec, wporzadku bo duzo pije, ale naprawde zabawnie zajazdza po ukrainsku, czy raczej bialorusku, wy wszyscy tam tak macie ?? pozdro dla wszystkich всево харошего для Седлец и жду ответа to dla waciaka, niech wie ze my nie ruski
Jak ktoś wychował się przy koniach i krowach to zajezdza Mam masę znajomych w pyrlandii i właśnie to samo zuważyłem co Ty Też tak zajeżdzasz?? Doisz??
_________________ Wódka nie rozwiąże Twoich problemów... z drugiej strony mleko też nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group