Czasem zmieniają kursy przy stawianiu (czytałem kiedyś o takich przypadkach) ale akurat mi się nie przytrafiło, a grałem tam sporo kuponów i nadal czasem gram Wypłaty na MB w kilka godzin (robiłem wypłatę niedawno wieczorem i po 2h była na MB). Nie ma limitu czasowego. Mogę polecić
Witam, Gdy wygracie u nich sporo pieniędzy zaczynają utrudniać przy wypłacie. Ja bonus zrobiłem w nie cały tydzień stawki max ile limit pozwalał.
Przygotujcie się na weryfikację typu: 1. Skan ID - to po pierwsze następnie chcą 2. Zdjęcie paszportu trzymając przy twarzy - nagle piszą, że jeszcze wymagają 3. Rachunek nie starszy niż z ostatniego miesiąca.
Także utrudniają jak mogą byle odciągać w czasie wypłatę. Aktualnie naciągam się z nimi jeżeli chodzi o wypłatę ponieważ nie przychodzą na mnie rachunki. Mam nadzieję, że wyciąg z konta załatwi sprawę.
Wysłany: 2012-04-14, 14:04
kynia83 napisał/a:
Witam, Gdy wygracie u nich sporo pieniędzy zaczynają utrudniać przy wypłacie. Ja bonus zrobiłem w nie cały tydzień stawki max ile limit pozwalał.
wydaje mi się, że nie jest to celowe utrudnianie, lecz narzucone odgórnie przez dział finansowy. Podobny przypadek miałem w sieci Entraction, gdzie normalnie regularnie dokonywałem mniejszych wypłat na podstawie jednorazowej podstawowej weryfikacji. Gdy chciałem wypłacić dużo większą kwotę, dostałem stopa i musiałem przejść dodatkową weryfikację. Wyjaśniono mi wtedy iż jest to określone jakimiś wymogami, a że moja wypłata właśnie przekroczyła jakiś tam próg maksymalny stąd taka procedura. Wysłałem jednak wymagane dokumenty i po chwili tak jakby nic się nie działo wszystko wróciło do normy - kolejna kwota została wypłacona.
kranior napisał/a:
Czyli rozumiem że jak nie mam paszportu to mam pozamiatane?
podejrzewam, że zdjęcie z dowodem zamiast paszportu również będą tolerować. Zrobiłem właśnie tak i przeszło, lecz to była inna firma /niemniej wydaje mi się, że nawet bardziej poważna aniżeli LeonBets/
witam, Jak nie ma się paszportu napiszą że może być zdjęcie z ID. Przebrnąłem przez weryfikację bez skanu rachunku rodziców. Wysłałem im potwierdzenie transakcji z banku oraz print screena z konta bankowego. Wypłata po weryfikacji szybciutka, w nie całą godzinę kasa na Moneybookers. Także można grać u nich bonus warty polecenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group