Skoro już wpłaciłem to napiszę kilka spostrzeżeń z pierwszego dnia w nowym bukmacherze.
Depozyt doszedł bez najmniejszego problemu. Szeroka gama możliwości wpłat jak i wypłat w tym miejscu na pewno plus.
Minimalna stawka 5$ (15 zł) - niektórym może się to podobać, mi akurat przeszkadza. I te granie całkowitych liczb, nie zagra się np. za 15.48 zł... Czasami jest tak, że chciałbym się tych groszówek pozbyć.
Oferta. Podstawowa czyli 1,X,2 Money Line oraz under/over. Mimo, że ubogo, ale na pewno podstawowe rzeczy są, więc tu akurat problemu nie wiedzę. Jedynym mankamentem jest to, że trzeba czekać, aż dany mecz na dzień wstawią. Nie ma np. dwu dniowego wyprzedzenia (mówię o ligach zagranicznych hokeja, bo piłki tam jeszcze nie grałem.)
Bonus. Założyłem konto w PLN. Złożyłem depozyt 39 złoty i żeby dostać drugie 39, muszę wygrać 320 leonów czyli przegranych stawek i zysków z wygranych kuponów mieć na kwotę 960 zł. Czy warto tyle obracać dla 39 złoty?
Strefa czasowa. Szukałem już wszędzie i nie potrafię znaleźć zmiany. Ciągle mam GMT+3, a chciałbym mieć +1.
Zakłady. Tylko single, żadnych kombinowanych. Tu akurat daje plus, bo lepiej mi się gra single. Chociaż patrząc na bonus przy singlach trochę długo będzie się go realizować.
Kontakt z supportem. 12 godzin od napisania maila, ale usprawiedliwiam ich bo napisałem o 1 w nocy.
Kupony rozliczane w ciągu 10 minut. Nie każdy bukmacher tak szybko rozlicza.
Ogólnie podsumowując. Nic ciekawego. Dla samego bonusa chyba nie warto się poświęcać, chyba, że zakładamy konto w euro lub funtach, wtedy jeszcze można powalczyć.
LeonBets stawia na graczy grających nie tylko i wyłącznie dla otrzymania bonusu, stąd dość trudne do wyrobienia warunki jego otrzymania. Tak samo ma się z minimalną stawką - preferują poważniejszych graczy niż stawiających tasiemce za 2zł Kursy mają także nie najgorsze. Jak ktoś nie gra tylko dla bonusu to buk jak najbardziej
Odnośnie braku zmiany strefy czasowej to fakt lipa
LeonBets stawia na graczy grających nie tylko i wyłącznie dla otrzymania bonusu, stąd dość trudne do wyrobienia warunki jego otrzymania.
Powiem Ci, że założyłem tam konto dla sprawdzenia jak się prezentują, a nie dla bonusa Jakbym zakładał dla bonusa to bym też max wyciągnął, a miałem jakieś wolne środki to wpłaciłem dla sprawdzenia.
Wysłany: 2012-01-10, 18:01
aktualne? jak tak, jak jest z tym bonusem jest dopisywany po dokonaniu obrotu?Dalej jest 100% lepiej konto w euro? jak sie liczy ten obrót za ile trzeba zagrać zeby byl 1 leon?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group