Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

BONUS 120 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Liga Austriacka/Szwajcarska 2010/11
Przesunięty przez: b@rto
2011-06-05, 11:26
Liga Austriacka/Szwajcarska 2010/11
Autor Wiadomość
Herr_Flick
%-)

Tematy: 856

Wysłany: 2010-07-18, 11:43    Liga Austriacka/Szwajcarska 2010/11

Zapraszam do pisania analiz :)

Ostatnio zmieniony przez Chomik 2011-02-02, 00:02, w całości zmieniany 1 raz  
Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

wojtek10611

Tematy: 13

Wysłany: 2010-07-20, 18:57    

Mecz: FC Basel v FC Zurych
typ: Kto wygra 1 połowę - remis
kurs: 2.45
buk: Sportingbet

Obie ekipy spotykały się ze sobą dość często tak więc porównanie mamy bardzo dobre bo przecież 61 spotkań to nie jest nic. Wyraźnie w bezpośrednich meczach widać, że przeważa Basel jednak dość ciekawym zjawiskiem jest, iż na 61 spotkań aż 20 to były remisy. Istnieje więc prawdopodobieństwo, że właśnie czy to na koniec czy do połowy gdzie remisy bardzo często górują może w pierwszej kolejce sprawić psikusa bukmacherom. W ostatnich meczach tylko w przed ostatnim spotkaniu gdzie Basel wygrało 4:1 do połowy wynik brzmiał 2:1. W ostatnim meczu do połowy bramek nie było w cale, w meczu gdzie wynik brzmiał 4:2 do połowy padły dwie bramki, po jednej na drużynę. A w poprzednich meczach gdzie wyniki końcowe brzmiały 2:2 i 1:1 do połowy także nie padły żadne gole. Tak więc widzimy, że na tyle spotkań tylko w jednym i to ledwo połowę wygrywało Basel. Jest to początek sezonu, niestety na minus dla mnie nie jedna drużyna szwajcarska mnie negatywnie zaskoczyła, może w ostatnim meczu pierwszej kolejki nastąpi przełamanie, ja głęboko w to wierzę.

wojtek10611

Tematy: 13

Wysłany: 2010-07-20, 21:05    

CytatCytat:
Mecz: FC Basel v FC Zurych
typ: Kto wygra 1 połowę - remis
kurs: 2.45
buk: Sportingbet

wynik: 2:2

jednym słowem uff ;D w 45 minucie Basel ratuje remis do połowy :D :t:

Pietaszek89
PETARDA!

Tematy: 284

Wysłany: 2010-07-23, 13:43    

SC Rheindorf Altach - SC Austria Lustenau Over 3.5 (2,40)

Trzecia kolejka pierwszej ligi austriackiej już dzisiaj, a ja spośród pięciu spotkań wybrałem mecz SC ALtach z SC Austrią Lustenau. Obie drużyny różnie zaczęły nowe rozgrywki. Gospodarze zaczęli z wysokiego c, wygrywając 4:0 z TSV Hartberg oraz 5:0 z FC Gratkorn. Goście natomiast rozpoczęli od dwóch porażek 2:3 z SV Grödig oraz 0:1 z WAC St. Andrä. Altach w ubiegłym sezonie zajął trzecie miejsce w ligowej tabeli. Do samego końca walczył z Admirą oraz Wacerem Innsbruck o przepustkę do austriackiej Bundesligi. Niestety na koniec sezonu okazał się gorszy o punkt od Admiry oraz o trzy od Wacera, który tym samym awansował do najwyższej klasy rozgrywkowej w Austrii. Austria zajęła natomiast pewne piąte miejsce bez obawy o utrzymanie, ale także bez nadziei na awans. W sezonie przygotowaczym obie drużyny nie robiły żadnych wielkich transferów. Raczej utrzymały skład z poprzedniego sezonu oraz wprowadziły kilka kosmetycznych zmian. Ekipa Altachu to dość młoda drużyna ze średnią wieku troszkę ponad 23 lata. Większość zawodników to oczywiście Austriacy, ale skład uzupełniają i nawet występują w pierwszej jedenastce trzej Hiszpanie. Goście natomiast mają skład o średniej wieku ponad 24 lata. Na doświadczenie stawiają w szykach obronnych, zaś na młodość i fantazje w ofensywie. Altach na pewno chce w tym sezonie wywalczyć awans i grać w przyszłym sezonie z najlepszymi ekipami w Austrii. Na pewno dwa pierwsze mecze pokazały, że są na pewno w stanie ten cel osiągnąć. Jednak według mojej oceny dziś czeka ich najcięższy sprawdzian na początku sezonu. Austria wypadła w tamtym sezonie bardzo solidnie i jako, że nie było wielu zmian można spodziewać się dzisiaj zaciętego meczu. Wynik jaki tutaj mniej więcej przewiduje to 3:1, 3:2 w kierunku ekipy gospodarzy.

Kurs z: Unibet

Pietaszek89
PETARDA!

Wysłany: 2010-08-03, 16:35    

TSV Hartberg - FC Gratkorn Over 2.5 (1,57)

Wielki mecz na... dole ligowej tabeli pierwszej ligi austriackiej. Spotkanie dwóch outsiderów, którzy w czterech kolejkach łącznie zdobyli 1 punkt. Jak dotychczas obie drużyny dostają od prawie każdej drużyny w lidze. TSV po planowanej porażce z Altachem 4:0 udało się ugrać punkcik z Sankt Polten. Później jednak było tylko gorzej 5:1 z Admirom oraz 2:1 u siebie z Lustenau. Co ciekawe oprócz dużej ilości bramek w meczach Harberga pokazywane jest sporo czerwonych kartek. Łącznie podczas czterech spotkań z boiska wyleciało, aż sześciu graczy w tym połowa z Hartbergu. Kadra tego zespołu opiera się przede wszystkim na juniorach, średnia wieku całej drużyny to zaledwie 20,77 lat. W kadrze znaleźli się nawet 15 i 16 latek. FC Gratkorn również słabiutko rozpoczęli nowy sezon i wedle analiz przedsezonowych jest to jeden z głównych kandydatów do spadku. Średnia wieku w ich drużynie jest zdecydowanie większa niż w ekipie gospodarzy, bo wynosi blisko 3.5 roku, ale mimo wszystko młodych twarzy nie brakuje. Prawie cała część drużyny, która odpowiada za defensywę to gracze lekko ponad 20 lat. Nie dziwi więc, że tracą tyle bramek w tym sezonie jak na razie 15 w czterech spotkaniach. Także w obu drużynach jest mnóstwo młodych, niedoświadczonych zawodników. Z takimi defensywami raczej trudno spodziewać się małej ilości bramek dzisiaj. Raczej sugerowałbym jakąś większą linię nawet 3.5. Jednak nie ma co kusić losu i zagram standardową linię 2.5, która wydaje się być bardzo pewna.

Kurs z: Bet365

Pietaszek89
PETARDA!

Wysłany: 2010-08-17, 13:16    

TSV Hartberg - First Vienna Over 2.5 (1,70)

Po raz kolejny typ w meczu pierwszej ligi austriackiej. Tym razem skupię się na spotkaniu TSV Hartberg z First Viennom. Obie drużyny prezentują w ostatnim czasie bardzo podobną formę. Obie w lidze radzą sobie tragicznie, ponieważ obie mają po cztery porażki z rzędu. Nieco gorszą sytuację ma zespół gospodarzy, który w sześciu pierwszych meczach zdobył zaledwie jeden punkt. Natomiast goście w dwóch pierwszych kolejkach wygrywali, także mają na koncie o pięć oczek więcej. W Pucharze Austrii oba zespoły odprawiły swoich przeciwników, ale warto zaznaczyć, że były to zespoły z niższych lig i raczej inny wynik nie wchodził w ogóle w rachubę. Jeżeli chodzi o personalia to trudno znaleźć w zespole gospodarzy jakoś lidera zespołu. Większość kadry to bardzo młodzi zawodnicy, którzy w większości nie skończyli jeszcze 21 lat. Wystarczy tylko spojrzeć w średnią wieku, która wynosi właśnie niecałe 21 lat. Jeżeli miałbym na kogoś zwrócić uwagę to na Franzuca Wilfreda Domoraud, który przyzwoicie radzi sobie w ataku gospodarzy. U gości przede wszystkim wyróżniłbym Djokicia, który w tym sezonie zdobył już sześć bramek. Mimo wszystko postawa First Vienny nieco mnie zadziwia, ponieważ widziałem ich meczu z Altachem i przegrali go wtedy dość pechowo. Na tle bardzo dobrze dysponowanego rywala zaprezentowali się bardzo solidnie i liczyłem w następnych kolejkach na jakieś punkty z ich strony. Na pewno są faworytami dzisiejszego meczu, bo mają zdecydowanie bardziej doświadczonych zawodników. Jednak mnie interesuje over 2.5 bramki, który według mnie jest wystawiony w Bet-at-home po bardzo dobrym kursie i jak najbardziej mogę go polecić do gry.

Kurs z: Bet-at-home

Pietaszek89
PETARDA!

Wysłany: 2010-08-27, 14:56    

VfB Admira Wacker Mödling - SC Rheindorf Altach Over 2.5 (1,65)

Przed nami mecz na szczycie pierwszej ligi austriackiej pomiędzy Admirom Wacer, a SC Altach. Obie drużyny po ośmiu seriach spotkań zdecydowanie usadowiły się na czubie ligowej tabeli. Prowadzi zespół dzisiejszych gospodarzy z 22 oczkami na koncie, zaś ze stratą trzech punktów jest zespół gości. Trzeci w tabeli zespół St. Andra traci już do Altachu pięć punktów. W ostatnich tygodniach zdecydowanie lepiej prezentuje się zespół Admiry, który wygrał sześć spotkań ligowych z rzędu, a jedyne punkty stracił w meczu z Lustenau, kiedy to zremisowali 1:1. Altach natomiast po pięciu z rzędu wygranych na początku sezonu dostał małej zadyszki, gdyż najpierw przegrali z St. Androm 3:1, a później zremisowali z Lustenau 3:3. Dopiero w ostatnim meczu wrócili na zwycięskie tory pokonując St. Polten 2:1. Obie drużyny są bardzo bramkostrzelne i nie dziwi, że uważa się obie za kandydatów do awansu do Bundesligi. Obie strzeliły po 23 bramki, więc łącznie zdobyło 46 bramek. Warto dodać, że w całej lidze bramek padło 137 czyli 33% wszystkich bramek w lidze strzelają właśnie dwa pierwsze zespoły w tabeli. W obu zespołach jest lider, który strzela dużo goli i prowadzi bardzo często te drużyny do zwycięstwa. Takim zawodnikiem w drużynie gospodarzy jest Benjamin Sulimani, który na chwilę obecną ma 7 bramek. Zaś w drużynie Altachu najlepszym strzelcem jest Harald Unverdorben, który ma na kocie 8 trafień. Obie drużyny dość często overują, bo z 16 spotkań jakie obie drużyny do tej pory rozegrały tylko w trzech nie padał over 2.5 bramki. Sądzę, że over 2.5 dzisiaj powinien wejść bezproblemowo. Śmiało można ryzykować również over w wyższej wersji 3.5, gdyż zapowiada się na Trenkwalder Arena bardzo dobre spotkanie okraszone dużą ilością bramek.

Kurs z: Bet365

Pietaszek89
PETARDA!

Wysłany: 2010-09-10, 15:44    

SCR Altach - FC Trenkwalder Admira Over 2.5 (1,65)

Po prawie dwu tygodniowej przerwie na reprezentacje pora wrócić do klubowej piłki. Standardowo w piątek wyszukałem typu związanego z ligą austriacką. Po serii pierwszych dziewięciu meczy pora na spotkania rewanżowe. Mecz zostaną rozegrane w odwrotnej kolejności w stosunku do pierwszych spotkań, także w 10 kolejce po raz kolejny czeka nas mecz na szczycie pomiędzy Altachem, a Admirom. W poprzednim meczu rozegranym dwa tygodnie temu zwyciężyli zawodnicy Admiry 3:2. Tamto spotkanie miało bardzo dużą dramaturgię. Do przerwy na tablicy wyników widniał remis 1:1. Kiedy w 67 minucie po strzele głową Alexandra Guema Altach wyszedł na prowadzenie wydawało się, że cel jaki na ten mecz sobie założyli zdołają wypełnić. Przypominam, że mieli wówczas stratę trzech punktów do Admiry, który była na pierwszym miejscu. Jednak nieporadność Philippa Netzera we własnym polu karnym w 83 minucie diametralnie odmieniła losy spotkania. Netzer po faulu wyleciał z boiska za drugą żółtą kartkę. Jedenastkę pewnie wykorzystał Friesenbichler, a w 89 minucie na prowadzenie gospodarzy wyprowadził Czech Patrik Ježek. W ten sposób Altach z wygranego meczu przywiózł z Trenkwalder Arena okrągłe zero punktów. Taki obrót sytuacji postawił Altach pod ścianą w dzisiejszym meczu. Strata do Admiry wynosi już sześć punktów i jeżeli dzisiaj nie wygrają mogą mieć problemy z dogonieniem rywali. Owszem sezon jest długi i jeszcze dużo może się zdarzyć, ale należy pamiętać, że oprócz tych dwóch drużyn reszta jest naprawdę zdecydowanie słabsza. Dlatego taka strata może mieć kolosalne znacznie pod koniec sezonu. Ja uważam, że dziś znów zobaczymy bardzo dobre spotkanie, obfitujące w dużą ilość sytuacji podbramkowych i mam nadzieję, że także samych bramek.

Kurs z: Tobet

LFC92

Tematy: 4

Ostrzeżeń: 1

Wysłany: 2010-09-14, 18:12    

Piłka Nożna, Austria Regional liga Wschód 19:30
Spotkanie: SC Ritzing - FAC Team dla Wiednia
Typ: 1
Kurs: 1,90
Buk: Bet-at-home

Kurs na to spotkanie bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Ritzing w obecnej chwili gra fenomenalnie 5 meczy i 5 zwycięstw z bilansem bramkowym 10:2 gdy Fac Team wygrał zaledwie 2 mecze i 3 przegrał strzelając 6 a tracąc 9 bramek i zajmując 10 miejsce w tabeli obecnie. Wg. dostępnych mi statystyk obie drużyny jeszcze się nie spotkały. Kurs na gospodarzy waha się w granicach ~2,00 mimo iż są w o wiele lepszej formie gospodarze i to zdecydowanie. Ritzing wygrał w tym sezonie z obecnie 4,11,12,13 i 14 drużyną gdy Fac Team wygrał z 5 i 14 drużyną ligi a przegrał z 2,4 i 6 czyli czołówką ligi, dziś czas na następnego rywala z wyższej półki, a więc wypadało by że na kolejną porażkę. Kurs na gospodarzy spada o całkiem sporo bo 0,40-0,50 od wystawienia meczu a więc dużo. Dzisiaj liczę na gospodarzy i mam nadzieje że wygrają.

Pietaszek89
PETARDA!

Wysłany: 2010-09-16, 17:37    

Amstetten - SCR Altach

Dzisiaj zostanie rozegrany pierwszy mecz drugiej rundy Pucharu ÖFB Stiegl pomiędzy Amstetten, a SCR Altach. Następne spotkania zostaną rozegrane na przełomie trzech kolejnych dni. Obie drużyny dzieli przepaść jeżeli chodzi o umiejętności futbolowe. Drużyna gospodarzy na co dzień występuje w Lidze Landów czyli czwartym szczeblu rozgrywkowym w Austrii. Obecnie w ramach Ligi Landu Niederösterreich rozegrali sześć kolejek ligowych i znajdują się na trzecim miejscu z dorobkiem 10 punktów. Jest to drużyna nieobliczalna co oczywiście nie dziwi ze względu na poziom na jakim występują. Nie tak dawno przegrali 5:0 z Götzendorf, aby później w dwóch kolejnych meczach zagrać na zero z tyłu, a rywalom zaaplikować 11 bramek. Potem ponownie porażka tym razem 4:1 z St. Peter. Jednak nie rozwodzimy się już na osiągnięciami ligowymi tylko zobaczymy kogo pokonali w pierwszych rundach. Los chciał, że w rundzie wstępnej i pierwszej rundzie rywalizowali z Admirom. Z tą różnicą, że we wstępnej grali z rezerwami, a w pierwszej z pierwszym zespołem Admiry. Wygrana w tym drugim meczu była nie lada sensacją. Drużyna Admiry w tym sezonie przegrała tylko jedno spotkanie i było to właśnie w pucharze z Amstetten. Kompromitacja spora, bo Admira jest w gronie zespołów, które w tym sezonie mają walczyć o awans do Bundesligi. W tym samym gronie jest również Altach, który ostatnio nieco spuścił z tonu. Porażka z Admirom na wyjeździe, potem tylko remis u siebie, a w ostatniej kolejce w końcu przełamanie i wygrana 2:0 z Hartbergiem. Jeżeli chodzi o puchar to Altach wyraźnie wykazał się większym profesjonalizmem. Ograł Reichenau, aż 8:0 co było najwyższym zwycięstwem w pierwszej rundzie. Wiadomo, że zawodników pokroju Haralda Unverdorbena czy Tomiego próżno szukać w ekipie gospodarzy. Nie wydaje mi się, żeby dzisiaj Altach odpuścił i przegrał to spotkanie. Wydaje mi się, że dziś po raz kolejny zagrają mecz na poziomie pewnie i wysoko zwyciężając drużynę Amstetten.

Typy:
- Over 2.5 @1.41 (Betsafe)
- Over 3.5 @2.15 (Sportingbet)
- Over 4.5 @3.75 (Sportingbet)

Kucy_K

Tematy: 2

Wysłany: 2010-10-16, 00:03    

Spotkanie: Rapid Wiedeń - Wacker Innsbruck
Typ: 2
Kurs: 4.65
Bukmacher: Expekt

Muszę powiedzieć że na jutro znalazłem dużo pewniejszy mecz tyle że jest on z kursem lekko ponad 2.0 dlatego nie chcę go podawać bo jeżeli bym go trafił to mi nic nie da. Mam ok 500 ujemnych punktów i postanowiłem ryzykować bo tylko to mi coś da. Stawiam tutaj na wygraną gości bo nazwa to nie wszystko. Jeżeli zapytamy kogoś jakie zna kluby w Austrii do odpowie nam na pewno że Austria Wiedeń, Rapid, Salzburg no i może Sturm Graz. Nie wiemy jak obecnie grają ale wiemy że osiągały w miarę korzystne wyniki w Europie dlatego ich kojarzymy. Jutro jeden z wielkich w Austrii Rapid podejmie nie znaną nam raczej drużynę Wackera Innsbruck. Rapid nie gra tego co kiedyś bo w lidze aktualnie zajmują 6 pozycję na zaledwie 10 zespołów. Jest to na prawdę kiepski wynik. Mają 4 wygrane 1 remis i aż 5 przegranych, a bilans bramkowy oczywiście ujemny bo zdołali strzeli 11 bramek tracąc przy tym aż 14. Ich rywal nie znany dla nas jest liderem tej ligi. Wacker jak na razie ma aż 6 wygranych 2 remisy i tylko 1 porażkę, a ich bilans bramek jest wręcz bardzo dodatni bo mają 18 strzelonych przy zaledwie 5 straconych. Nie wiem dlaczego jest na nich taki duży kurs może bukmacherzy też dalej sądzą że to wielki Rapid ale ja tym razem nie będę patrzał na nazwę zespołu tylko na tabeli ligi i stawiam na gości.

Kucy_K

Tematy: 2

Wysłany: 2010-10-16, 21:50    

Spotkanie: Sturm Graz (A) - FC Wels godz. 14.00
Typ: 1
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bwin

Hmm od jakiegoś czasu patrząc na wyniki najlepszych lig Europy załamałem się. Bukmacherzy na faworytów oferują bardzo śmieszne kursy a ci nie wygrywają. Dlatego pomyślałem że będę stawiał niższe ligi bo tam przynajmniej jak nie wejdzie to nie wejdzie 2.00 a nie 1.20. Na dzisiaj mam mecz z ligi Austriackiej dokładna nazwa ligi to Liga Regionalna Central. Stawiam że jest to 4 liga ale pewności nie mam. Stawiam tutaj na gospodarzy którzy są na 8 miejscu z bilansem 4-1-5 i bramkami 19-19, tyle że miejscem w tabeli bym się nie sugerował. Stawiam na nich bo przeszli jakąś metamorfozę bo w pierwszych 6 meczach mieli 5 porażek i remis a następne 4 mecze to 4 zwycięstwa. Nie wiem skąd nagle taki zwrot akcji ale mam przeczucie że dołączyli do nich zawodnicy z pierwszej drużyny Sturm Grazu i dlatego grają tak świetnie. Muszę dodać że ostatnie 2 mecze to wygrana 4-0 na wyjeździe i 5-1 ! Moim zdaniem robi wrażenie. Ich przeciwnikiem będzie FC Wels które jest 12 w tabeli z bilansem 2 wygranych aż 6 remisów i 2 porażek a bilans bramek ujemny 8-11. U siebie grają jeszcze dobrze bo nie przegrali notując właśnie te 2 wygrane które mają, ale na wyjazdach jest gorzej bo nie wygrali jeszcze ponosząc porażkę w 2 ostatnich meczach. Podsumowując jeżeli Sturm będzie grał tak jak w ostatnich meczach to nie powinien mieć najmniejszych problemów ze zdobyciem 3 pkt.

Alex1950

Tematy: 1

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

Wysłany: 2010-10-22, 18:25    

Spotkanie: Grodig - Altach Godz: 18:30
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.50
Bukmacher: Expekt

Analiza:

Jednym z piątkowych spotkań w austriackiej Red Zac 1. Liga będzie mecz pomiędzy SV Grödig a SCR Altach. Przynajmniej dla mnie faworytami tego spotkania jest drużyna gości.
Zawodnicy drużyny gospodarzy podczas tego sezonu zdobyli siedemnaście punktów Trzeba przyznać, że podopieczni Heimo Pfeifenbergera całkiem udanie rozpocznie ten sezon. Jednak wraz z kolejnym spotkaniem ich pozycja w ligowej tabeli cały czas spadała obecnie jest to siódma lokata. W ostatnim czasie zostali rozbici na swoim obiekcie aż 6-0 z FC Lustenau Niewątpliwie dużym problemem tego zespołu jest linia obrony stracili już ponad trzydzieści bramek. A jest to jeden z gorszych bilansów w całej lidze. Podopieczni Heimo Pfeifenbergera w tym sezonie przede wszystkim punkty zdobywają na własnym obiekcie (cztery razy wygrali, raz remisowali oraz dwukrotnie musieli uznać wyższość rywala). Zawodnicy SV Grödig podczas ostatnich sześciu spotkań zdobyli sześć punktów i jest to jeden z najsłabszych wyników w lidze gorszym bilansem może się tylko "pochwalić" zespół Hartberg.
Dużo lepiej sobie radzą podopieczni Michaela Streitera bowiem obecnie mają na swoim koncie dwadzieścia dziewięć punktów i są sklasyfikowani na drugiej pozycji w austriackiej Red Zac 1. Zawodnicy drużyny gości poza własnym obiektem w tym sezonie grają dobrze ponieważ trzy spotkania wygrali, raz zremisowali oraz trzy razy wracali pokonani do domu. Podopieczni Michaela Streitera w ostatnich sześciu spotkaniach zdobyli dziesięć punktów. Z pewnością bramkarz drużyny SV Grödig będzie miał bardzo dużo pracy ponieważ goście bardzo dobrze spisują się w ofensywie (do tej pory strzelili już trzydzieści pięć bramek podczas czternastu spotkań).
Dla obu tych drużyn będzie to dopiero pierwsze spotkanie na Untersberg-Arena i niewątpliwie komplet punktów powinni tutaj zdobyć goście jednak ja stawiam na ilość bramek.

bigbraine777
I am, Legend.

Tematy: 312

Wysłany: 2010-11-05, 15:27    

2010-11-05 18:30, Erste Liga, Austria
St Polten - Altach
Over 3.5 2.6 Bwin

Analiza:

Oba teamy, strzelaja duzo, traca sporo, Oba teamy graja otwarty football, czasem zapominajac o defensywie. Pare cyferek dla ksiegowych :

Ostatnie 6meczy St.Polten zrobilo 5 overow 3.5, Altach z kolei na 17 meczy w tym sezonie , 9meczy z jego udzialem skonczylo sie wynikiem conjamnije 4 bramkowym .

>>> ODBIERZ BONUS 350 PLN TUTAJ <<<

bigbraine777
I am, Legend.

Wysłany: 2010-11-05, 15:27    

St Polten - Altach
Over 3.5 2.6 Bwin

Analiza:

Oba teamy, strzelaja duzo, traca sporo, Oba teamy graja otwarty football, czasem zapominajac o defensywie. Pare cyferek dla ksiegowych :

Ostatnie 6meczy St.Polten zrobilo 5 overow 3.5, Altach z kolei na 17 meczy w tym sezonie , 9meczy z jego udzialem skonczylo sie wynikiem conjamnije 4 bramkowym .

bigbraine777
I am, Legend.

Wysłany: 2010-11-05, 21:57    

CytatCytat:
St Polten - Altach
Over 3.5 2.6 Bwin :n:

bigbraine777
I am, Legend.

Wysłany: 2010-11-07, 12:31    

Switzerland | Super League

7/11/2010 12:45h

typ:Fc Luzern v Fc Basel 1893 over 3,5 :minus:

Analiza:

Mecz dwoch czołowych teamów, ligi, lider przyjezdza, na trudny teren, gdzie wynik moze pasc interesujacy. Spotykaja sie dwie najlepsze ofensywy ligi, gdzie defensywa nie jest najmocniejsza strona, obu druzyn. Na 13 meczow gospodarze zrobii 7 overow 3.5 , a ogolnie to maja 11/13 over 2.5 .
Cyferki dla Basell 11/13 over 2.5 ostatnich meczach( liga plus puchary) 7/9 overy 3.5 w lidze 9/12 overy 3.5 w pucharach + liga .

Statystyka H2h: 4/5 Last Games konczylo sie overami 3.5

Basel Luzern 1:4
14.08.2010

Basel Luzern 5:0
18.04.2010
Luzern Basel 0:1 14.03.2010
Luzern Basel 4:5 25.10.2009
Basel Luzern 1:1 02.08.2009

barcatom1

Wysłany: 2010-12-04, 16:56    

SK Sturm Graz - LASK Linz
TYP 1 kurs: 1,30

W ostatnim sezonie nie było aż tak ogromnej dysproporcji między tymi drużynami. Sturm finiszował na czwartm a LASK na siódmym miejscu. W tych rozgrywkach piłkarze z Grazu zrobili postęp i są aktualnie wiceliderem tracąc cztery punkty do Riedu, który jest największą sensacją rozgrywek (poporzedni sezon 8 miejsce). LASK jest ostatni i znajduje sie w fatalnej formie. Wydaje mi się że nic go nie uratuje przed spadkiem. Zaledwie 9 punktów w 17 kolejkach, najmniej zdobytych bramek i najwięcej straconych to wizytóka piłkarzy z Linzu. Również pierwszy mecz został zdecydowanie 4-0 wygrany przez Sturm na boisku rywala. Dla mnie pewna jedynka.

barcatom1

Wysłany: 2010-12-10, 16:52    

SV Mattersburg - FK Austria Wiedeń
TYP 2 kurs: 1,75
Bukmacher: spam

Kurs na zwycięstwo Austri jest całkiem przyzwoity bo przekraczający 1.7. Za Mattersburgiem wszystko przemawia na minus. Drużyna ta zajmuje przedostatnie miejsce w tabeli i w 18 kolejkach wywalcyzła tylko 12 punktów przy fatalnym bilansie bramkowym 14-33. Na własnym terenie wygrała tylko jedno z 9 spotkań, a ogólnie nie wygrała od sześciu kolejek. Goście są na czwartej pozycji, a na obcych terenach spisują sie lepiej niż u siebie bo przegrali tylko raz podczas gdy u siebie aż cztery. Również w bezpośrednich starciach w tym sezonie Austria wypadła znacznie lepiej bo u siebie wygrała 2-0, a na wyjeździe aż 3-0.

barcatom1

Wysłany: 2011-02-18, 17:34    

FC Zürich - FC St. Gallen
TYP 1 kurs: 1,25

Zurich rok zakończył świetnie bo pokonał innego kandydata do tytułu Luzern 2-0. Rozgrywki wznowił jednak nienajlepiej bo uległ w ubiegły weekand czwartemu Young Boys 4-2 na jego terenie i spadł na trzecie miejsce tracąc cztery punkty do lidera Basel. W tej serii nie powinien mieć problemu z odniesieniem zwycięstwa bo podejmuje ostatni St. Gallen, który w ostatniej serii poległ na boisku Basel 3-0. Zresztą w tym sezonie już dwukrotnie piłkarze z Zurychu udowodnili wyższość nad najbliższym rywalem wygrywając u siebie 3-1 i na wyjeździe 3-0.

coolmen7

Wysłany: 2011-02-19, 14:32    

Piłka Nożna, Austria, Bundesliga
Spotkanie: Ried - Lask Linz
Typ: X (hc 0:2)
Kurs: 4,0
Buk: Bwin
Analiza:

Austriacka Bundesliga. Ried podejmuje na własnym stadionie LASK Linz. Gospodarze to obecnie liderzy tabeli z dorobkiem 37 pkt, u siebie grają 7-0-3. Mają minimalne przewagi punktowe nad 2,3,4 drużyną w tabeli dlatego nie ma mowy o stracie punktowej. Goście zajmują miejsce po drugiej stronie tabeli czyli ostatnie a na wyjazdach 0-3-7 grają. Ich strata do przed ostatniej drużyny jest znacząca bo 5 pkt. Lask nie wygrał spotkania od 9 kolejek, na wyjazdach przegrywa bardzo wysoko bo różnicą 3-4 czy nawet 5 bramek i to niekoniecznie z drużynami z czołówki tabeli. Ried swoich meczy nie wygrywa wysoko, ostatnie mecze u siebie to 1:0 , 1:0, 2:0 czy 2:1 dlatego dziś stawiam że Ried nie zrobi wielkiego progromu ponieważ nie jest to drużyna nadzwyczaj ofensywna ale jednak wygra pewnie różnicą dokładnie 2 bramek. Na wyjeździe pokonali ich 1:0 to myślę że u siebie tą bramkę więcej powinni strzelić i stawiam wynik 2:0 lub 3:1. Kurs zachęcający i myślę że warty ryzyka. Polecam !!!

barcatom1

Wysłany: 2011-02-25, 14:42    

LASK - FK Austria Wiedeń
TYP 2 kurs: 1,60

LASK zarówno w przekroju całego sezonu jak i w ostatnim czasie jest zdecydowanie najsłabszy w austryjackiej Bundeslidze. Odmiennie jest z Austrią, która wprawdzie jest druga, ale ostatnio gra najlepiej i zbliżyła się do lidera na dwa punkty. LASK zgromadził do tej pory zaledwie 10 punktów, a u siebie przegrał siedem z dziesięciu spotkań. Ogólnie w ostatnich dziesięciu meczach wywalczył tylko dwa punkty. Austria w tym roku wygrała oba mecze strzelając pięć goli i nie tracąc żadnego. W dwóch meczach z LASK w tym sezonie byliśmy świadkami dwóch wygranych piłkarzy z Wiednia, którzy w każdym z tych spotkań strzelili cztery gole, także oprócz dwójki można stawiać na sporą liczbę bramek.

Chomik
Spurs, Juve & Jaga!

Tematy: 332

Wysłany: 2011-02-25, 23:28    

Mam apetyczny typ na jutro :))

Chiasso - Schaffhausen 1 2,05 :t: 1:0

Chiasso w gazie :)) w ostatnich 10 meczch aż 7win 1draw i 2lose. Teraz seria 4 zwycięstw z rzędu, zaś Schaff lipka, na wyjazdach też lipton bo zaledwie 1-1-4. W pierwszym meczu 4 miesiące temu Chiasso na wyjeździe zrobiło niespodziankę wygrywając 2:0, co bądź będą underdogiem :)) teraz sytuacja zdecydowanie inna i według mnie śmiało można próbować po takim kursie :))

edit//
izoldzia :)) chociaż gol w 80 minucie :)

Kris1982

Tematy: 8

Wysłany: 2011-03-01, 07:11    

Dyscyplina : Piłka Nożna, Austria, Bundesliga
Spotkanie : LASK Linz - SC Magna Wr. Neustadt
Typ : (HC 1:0) SC Magna Wr. Neustadt
Kurs : 3,90
Bukmacher : Unibet
Data: 2011-03-02 20:30

Analiza : Dzisiaj o godzinie 20:30 rozpocznie się mecz 23 kolejki Austriackiej Bundesligi pomiędzy LASK Linz, a SC Magna Wr. Neustadt. Zdecydowanym faworytem tego spotkania są gości. W lidze zajmują szóste miejsce z dorobkiem 34 punktów (10-4-8). LASK zajmuje miejsce ostatnie, dziesiąte z dorobkiem 10 punktów (2-4-16). Gospodarze aż siedem punktów z dziesięciu zdobyli na własnym boisku, ale ich statystyki i tak są mizerne (2-1-8). Goście też nienajlepiej radzą sobie na wyjazdach (3-2-6). Jednak wyniki jakie zanotowali piłkarze Linzu w tym roku nie napawają optymizmem. Przegrali oni wszystkie trzy mecze, w tym jakże ważny mecz, o utrzymanie się w Bundeslidze, z Mattersburgiem u siebie 0:1. Inne nastroje panują w ekipie gości, wygrali oni już dwa mecze z trzech (Salzburg 1:0 i Rapid 2:0), przegrywając tylko z obecnym liderem na wyjeździe aż 4:0. Teraz zmierzą się z teoretycznie najsłabszym zespołem ligowym, który jednak w pierwszym meczu u siebie pokonał ich 2:1. Goście będą chcieli zatrzeć złe wrażenie z tamtego spotkania i wygrać te obecne tak jak to zrobili na własnym boisku (wysoka wygrana 5:0). Patrząc na obecną formę obu zespołów nie powinni mieć z tym problemu. Jak dla mnie, przy takim kursie, typ jest warty do zagrania. Liczę, że goście tym razem zdołają odnieść kolejne przekonywujące zwycięstwo.

hugo

Wysłany: 2011-03-02, 16:10    

Dyscyplina : Piłka Nożna, Austria, Bundesliga
Spotkanie : LASK Linz - SC Magna Wr. Neustadt
Typ : FC Magna Wr. Neustadt - Gol przed 44:00
Kurs : 1,83
Bukmacher : Bet365
Data: 2011-03-02 20:30

Po 3 porazkach w tym roku w tym wysoko z obecnym liderem Austria Wieden ten mecz mnie nieco bardziej zainteresowal, tym bardziej gdy zobaczylem statystyki. Nie chcialbym przepisywac tego co powyzej napisal Kris1982 o dokonaniach w tym sezonie i ostatnich meczach lecz o zakladzie "gol przed 44:00 min".
Zaczne od tego ze druzyna SC Magna Wr. Neustadt w tym sezonie na 28 goli zdobytych w lidze az 21 strzelila w 1 polowie spotkania :) a sredni czas zdobycia 1 gola przez gosci dzisiejszego spotkania to 26 min! W wyjazdowych spotkaniach na 11 meczy strzelili 10 goli.
Druzyna LASK Linz w tym sezonie gra fatalnie. Wygrala tylko 2 spotkania, ostatnie 16 pazdziernika 2010 z dzisiejszym rywalem. Bilans bramek to 14-54 wiec najgorszy atak i najslabsza obrona w lidze. Do przerwy LASK Linz strzelil tylko 3 gole tracac 26 w 22 spotkaniach ( u siebie 0-10). Sredni czas stracenia pierwszego gola to 31 min, wiec typ wydaje mi sie bardzo prawdopodobny. Polecam

Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Liga Austriacka/Szwajcarska 2010/11